Šta je novo?

Otkljucani Veice 3000+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dokle ces vise postovati linkove sa Xtremesystems foruma?

Smorio si za medalju.

Poslednja izmena:
Da, decku se desio dobar raspored zvezda... ti stavio ove neke uzvičnike kao da sad svi možemo da otključamo 3000-rke 🙂

maxo, nije raspored zvezda vec pepeljare i mousepad-a :d
cak su mu postavili i interesantno pitanje koliko je bilo opusaka u pepeljari...ali su zaboravili da pitaju koju vrstu cigareta troshi 😛

ma postavlja se pitanje da li je to uopste istina ili se njegov bios ubio kao zeka...

delimir:-No comment.
byMaX😛a mirise mi kao da su na pragu da shvate kako da otkljucaju svaki.Prvi put sam naleteo na A64 Venice(ili winchester) koji je otljucan,pa sam se poradovao(malo vise :d ).
kalky:-Nije bios jer je jos jedan otkljucao venice kada je skidao 3200+,a nije podigao polugicu,nesto je kvrcnulo i puklo,ali nista nije bilo otkinuto ni polomljeno sto bi moglo da se vidi,pa kada ga je vratio,dobio je dodatne mnozioce.Procitaj ceo thread,pa ces naci.

procitao sam ceo thread jos prvi put....samo, licno ne verujem da je "nesto kvrcnulo i nije se polomilo" a on dobio otkljucan mnozioc...ako je bilo nekog ostecenja, mora da se vidi, definitivno....mislim da je to kvrcanje produkt nasilnog vadjenja procesora iz socket-a a ne "otkljucavanje mnozioca" 😉
i, koliko ti ljudi znas da bi pristali da na taj nacin otkljucavaju procesor? ili da su recimo mastovitiji pa upotrebe pajser (TM) 😛

Nazad
Vrh Dno