Kako misliš otključan je? Ovaj što imam može trenutno samo na A1 mrežu. Tražim način da ga otlkjučam za sve mreže da bude "sim free" što bi se reklo.Otkljucan je moguce da je prljava sim pa je ne ocitava imao sam ga pa znam
Besplatno i lako rešenje ne postoji.Da li neko možda zna siguran način kako da otključam ovaj ruter? Ostao mi je od prethodnog paketa pa sad hoću da ga otključam da bih mogao da ga koristim za druge mreže pošto sam dobio drugi od A1.
Otkljucan je ja sam ga imao.Crkao mi sim slot pa sam dao drugaru da koristi na kbc net ethernet posto lan1 moze da se prebaci kao wan kao obican ruter da mu vrti pppoe konekciju.Evo imam nov 283u isto je simfree.Kako misliš otključan je? Ovaj što imam može trenutno samo na A1 mrežu. Tražim način da ga otlkjučam za sve mreže da bude "sim free" što bi se reklo.
Ovo si me podsetio lepo ako je yettel prepaid a nije data mora rekonekcija veze i onda da se setuje apn internet user yettel sifra gprs jer na obicnim prepaid ne radi apn net.Da nisi probao sa Telenor tj. Yetel karticom? Ako jesi i ne fukcionise, moraš da podesis parametre veze. Radio sam dugo na terenu sa tim ruterima, promenio ih na desetine ni jedan nije bio zakljucan.
Zapravo jesam i pisalo je da ili kartica nije validna ili je ne prepoznaje uopšte. Da li ima neki tutorijal na netu za podešavanje parametara ili može ovo što sam našao na netu da posluži?Da nisi probao sa Telenor tj. Yetel karticom? Ako jesi i ne fukcionise, moraš da podesis parametre veze. Radio sam dugo na terenu sa tim ruterima, promenio ih na desetine ni jedan nije bio zakljucan.
zaprljan je cip na kartici ili nije lepo nalegla napisao sam ti parametre inace to su to podesavanja znam ih napamet za sve operatere pa pisem iz glave.Zapravo jesam i pisalo je da ili kartica nije validna ili je ne prepoznaje uopšte. Da li ima neki tutorijal na netu za podešavanje parametara ili može ovo što sam našao na netu da posluži?
![]()
Podešavanja uređaja
Yettel je prva mobilna mreža u Srbiji. Od početka komercijalnog poslovanja, 1994. godine, poverenje nam je ukazalo više od 3 miliona zadovoljnih korisnika.www.yettel.rs
sim ili da mu lan iskoristis ko wan lan1.Drugo nista ne moze imao sam ga.Stoji mi u fijoci pa sam mislio da ga iskoristim da uzmem od komsije wifi, pa kablom da zakacim na racunar.
ali nigde ne vidim opciju za to.
Samo vidim da moze da radi sa sim karticom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari