Šta je novo?

Otkinut ALT taster na DELL notebooku-u

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Mislim da je model 1545.
Drugarici je mačka otkinula taster i sažvakla ga do pola, tako da njega nije moguće vratiti nazad.

Gde bi smo mogli da nađemo ovaj taster? Nije da joj je neophodan, ali bilo bi lepo da ima celu tastaturu, s obzirom da je notebook star mesec dana.

Predloge i ideje može ovde, može na PM.

Prilozi

• IMG_2082.JPG
    IMG_2082.JPG
    139.3 KB · Pregleda: 69
  • IMG_2087.JPG
    IMG_2087.JPG
    34.5 KB · Pregleda: 114
Imao sam slican problem ali jako mi je bilo tesko da vratim dugme tako da ti je moja preporuka da uzmes drugu tastaturu a u krajnjem slucaju ako ima jos jedno alt dugme onda i nije strasno :d

na sestrinom lapicu je otpao page up al sva sreca nemamo macku i dugme je citavo. al nismo uspele da ga vratimo i sad samo stoji za ukras, na tastaturi, gledaj ne pipaj :d

offtopic: jos jedan od razloga što mrzim mačke

@PJ: pozovi tomu u pc klinici ili neki drugi servis za laptopove. polugice za taster mi deluju prilično standardne, pa moguće da može da vam (pro)da taster sa nekog mrtvog laptopa.

Drugarica me je pitala...otprilike "a čemu zapravo to dugme služi, niakda ga nisam pritisakala" :d
Tako da nije strašno i ako ne rešimo problem, ali bilo bi lepo da uglavimo neki taster, pa makar da bude dumb, bez mogućnosti upotrebe :d

eBay, otpada, mnogo komplikovano.
Mora da neki servis ima raskomadanu tastaturu od sličnog modela :)

nosio sam u PC kliniku pre dosta godina jedan acer sa slinim problemom. momci stvarno super rade!

Svi servisi koje sam kontaktirao su rekli da nemaju takve tastature, a iz PC Klinike kažu "donesi računar, ako imamo taster, rešićemo za 5 minuta, ne košta ništa".

Drugarica juče bila do PC Klinike, ali bez notebooka, i opet joj rekli isto, samo ti donesi računar i brzo ćemo rešiti. Ona se nada da će sutra moći da uklopi vreme, pa javljam šta je bilo...

Malo se oteglo, ali evo, danas je odnela računar do PC Klinike i malopre mi je javila da su joj zamenili tastere. Nisi od tog modela, ali lepo se uklapaju. Kada kažem tastere, nije greška, jer joj je mačka u međuvremenu iščupala još tri tastera, tako da mi se čini da ih je džaba menjala :d

Kad smo već kod džaba, nisu joj naplatili tastere i montažu i pokazali su joj gomilu tastatura sa kojih skidaju dugmiće i montiraju....uglavnom onima koji drže kućne ljubimce blizu računara :d

Sad mnogo više "mazi" laptop nego mačku, pa je ova ljubomorna, a znam i za slučaj gde se mačka popišala na gazdin novi laptop koji ovaj nije ispuštao iz ruku.

Nazad
Vrh Dno