Šta je novo?

Otkaceni Outlook

• Začetnik teme Začetnik teme djoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djoni

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
319
Pre dva dana mi je doticni OE postavio pitanje "to free up disk space, blablabla - compacting messages..."-e sad - ne secam se tacno, ali mislim da sam ga pozdravio /nisam pristao/ - a i do sada mi nikada nije postavljao to pitanje ...malo potom, komp se restartovao sam od sebe ...Sutradan, udjem ti ja u Inbox i - slog da me strefi : nema ni jednog maila !!!! A debilni OE mi i dalje, kad hocu da izadjem iz programa svaki put postavlja svoje debilno pitanje ...ja svaki put cekiram ono"dont show this message.." ...odem u doc and sett/....nadjem tamo gomile sto inbox sto ostalih fajlova sa ekstenzijom .dbx - ali NEMA SANSE DA bilo koji otvorim ....sta da radim:
1. da mi se vise ne pojavljuje debilni predlog za kompresijom poruka?
2. da povratim - otvorim te .dbx fajlove /kad pokusam import - samo mi kaze da program vec radi ....:wall:
Hvala na strpljenju !

Vidis, to je i meni izbacivao mesecima, i citao sam o problemima koji nastaju ako mu odobris kompresiju. Pre par dana se zeznem i slucajno kliknem ok, i kompresovao je, i ne smara me vise sa porukom, i za cudo sve radi ok. Imao sam srece.

Ono sto mozes da uradis sledeci put je da uzmes sve dbx-ove i da ih iskopiras negde, ako ti se cuva za arhivu.

P.S. Ne treba ti import samo ga iskopiraj u C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\

Stos je sto ja zelim da mi mailovi koji su mi BILI u inbox -budu tamo i dalje ...a ne da mi ih on cuva kao negde .../mogu da se slikam s njima dok su tamo - kad mi nisu pred ocima/...ne zelim da ON stavlja MOJE mailove gde ON hoce, nego hocu da oni budu gde JA HOCU ...ovo sam bas plasticno objasnio...

Kompresija nije nikakvo pomeranje mailova (šta je bilo u inboxu biće i dalje), nego brisanje nepotrebnih mailova iz DBX fajlova. Kad se mail obriše (ili premesti u drugi folder) on je samo markiran u DBX fajlu kao obrisan. Kompresija zaista fizički briše takve mailove, čime se štedi prostor. Kompresiju rade praktično svi e-mail programi.

to znaci da mi je sve sto je bilo u inbox ...OBRISANO ?????

Ništa nije obrisano dok se ne uveriš da je obrisano 🙂
Ima na netu zilion uputstava šta da radiš kad su ti poruke obrisane. Ima takođe i gomila bespaltnih programa koji pokušavaju da reše problem (vrate fajlove itd.)
Najbolje je da malo prestaneš da korisitš OE i kao prvu stvar iskopiraš profil na neko sigurno mesto ...

Nazad
Vrh Dno