Borgof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2009
- Poena
- 395
Moja oprema
- CPU & Cooler
- R7 5700X3D
- Matična ploča
- TUF GAMING B550-PRO
- RAM
- 32GB Crucial Balistix
- GPU
- RTX 3070 Gaming X Trio
- Storage
- 1TB nvme + 2TB WD Black
- PSU
- SS650
- Kućište
- H510
- Monitor
- LG 32"
- Miš & tastatura
- G502 X & Nuphy Air 75
- Laptop
- HP Envy X360 13" Ryzen 4700U
- Mobilni telefon
- Note 20 Ultra
- Pristup internetu
- Optički internet
Pre par dana zvucnici (Altec Lansing VS2121 na slici) su sami poceli da mi skaliraju intenzitet zvuka kada potenciometar stoji na nizim vrednostima, te sam skontao da je riknuo potenciometar. Problem je u tome sto satelit na kome se nalazi potenciometar ne mogu da otvorim jer nema ni jednog srafa (osim 4 komada na zvucniku samom), a kada pocnem da ga otvaram srafcigerom po principu poluge, jer sam kontao da ima zakacaljke neke, plastika pocne da beli jer je mekana, pa sam odustao od toga. Interesuje me da li je neko imao iskustva sa otvaranjem istih odnosno ukoliko nije da li opet neko drugi moze da mi kaze gde bih u Novom Sadu mogao da ih popravim jer nije mi sada do kantiranja ovih zvucnika posto nisu bili jeftini, a garancija je naravno odavno istekla... mislim sve sto mi treba je promena potenciometra. :wall:
P.S. Kada pokusam da kontrolisem jacinu zvuka potenciometrom, krce i nenormalno se skaliraju od najjaceg do najslabijeg intenziteta, pa sam nasao tacku na kojoj nema problema i kontrolisem zvuk pomocu Windowsa i aplikacija u kojima se nalazim, sto je primeticete iritantno.
P.S. Kada pokusam da kontrolisem jacinu zvuka potenciometrom, krce i nenormalno se skaliraju od najjaceg do najslabijeg intenziteta, pa sam nasao tacku na kojoj nema problema i kontrolisem zvuk pomocu Windowsa i aplikacija u kojima se nalazim, sto je primeticete iritantno.