Šta je novo?

Osvezavanje u WinXP-u

Ser_Zile

Čuven
Učlanjen(a)
23.06.2002
Poena
679
Imam problem sa osvezavanjem u XP-u (profesional) u ugrama , znaci uvek 60Hz . Imao sam ovaj problem i sa ranijim karticama pa me zanima da nije do drajvera za monitor jer su neki bez veze .
Ako nije do monitora kako da resim ovo sra**e pre nego sto ostanem bez ociju ???
🙁 🙁 🙁

Da i imam najnovije detonatore tako da nije do njih sigurno .

Ser_Zile je napisao(la):
Imam problem sa osvezavanjem u XP-u (profesional) u ugrama , znaci uvek 60Hz . Imao sam ovaj problem i sa ranijim karticama pa me zanima da nije do drajvera za monitor jer su neki bez veze .
Ako nije do monitora kako da resim ovo sra**e pre nego sto ostanem bez ociju ???
🙁 🙁 🙁

Skini nvidia fix refresh rate 1.9 mb ako imas najnovije detonatore i vozi. Potrazi ih na google-u trebalo bi da ih ima, a bilo je i ranijih postova na tu temu pod igrama ja mislim.

Pozdrav!

Ser_Zile je napisao(la):
🙁 🙁 🙁

Skini nvidia refresh rate fix oko 1.9 mb ako imas najnovije detonatore i vozi. Potrazi ih na google-u trebalo bi da ih ima, a bilo je i ranijih postova na tu temu pod igrama ja mislim.

Pozdrav!

Hvala obojici na pomoci i brzom reagovanju sto mi je jos bitnije .
Cim odspavam malo bacicu se na resavanje problema .
Nego zna li neko direktan link ka tom fix-u , nisam pogledao jos uvek ranije postove koje je naveo drapin tako da se izvinjavam ako tamo pise a ja pitam ...

Ima linkova, don't worry, samo odaberi prvo koji program ti se cini najbolji, ima ih vise i svi u principu rade isto, pa zavisi od licnih afiniteta...

Kad si vec tu drapine jos jedno pitanje da li to moraju svi da instaliraju da bi normalno radilo ili se javlja samo na nekim konfiguracijama ili sa odredjenim grafickim karticama ???
I mogli bi da zavsimo za nocas , laku noc hrkk

Ser_Zile je napisao(la):
Kad si vec tu drapine jos jedno pitanje da li to moraju svi da instaliraju da bi normalno radilo ili se javlja samo na nekim konfiguracijama ili sa odredjenim grafickim karticama ???
I mogli bi da zavsimo za nocas , laku noc hrkk

drapin i ja cemo stvarno mlados' da izgubimo ovde.

Pozdrav!!! cheers

Ser_Zile je napisao(la):
To je 'feature' windows-a 2000 i XP-a i javlja se na svim karticama. Valjda ce MS da se opasulji i da konacno sredi to.
Ako hoces direktan link evo ti ovaj: http://plato.ssoft.co.yu/dl/software/nvfixsfx.exe

Hvala svima skinuo sam sa gornjeg linka i radi savrseno na detonatorima 29.42

Nazad
Vrh Dno