- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Jel znate neku radnju u BG-u koja prodaje rasvetne uredjaje i da ima sto raznovrsnij izbor ?
****te pa ja imam takvu sijalicu iznad kreveta, drzim je uvece upaljenu pred spavanje :S:...Izbegavajte halogene sijalice kineskih marki (znači kineskih marki, a ne made in prc)
koje rade na 220-240V kako znate i umete.
... Kinezi nemaju tehnologiju izrade halogenih sijalica niskog pritiska, pa vam se može desiti da vam sijalica bukvalno
eksplodira.
Onda sam uzeo one sa staklom preko, rekoh, kad vec explodira, da ne ide dalje od stakla... Oces... Explodira i izbije staklo....
Ove poslednja dva putas sto sam uzimao, ne explodiraju, samo pocrne i prestanu da rade. Videcemo...
VEOMA je poznato da su benchmarkovci IZUZETNO skloni preterivanju i preuvelicavanju, pa te stoga molim da se suzdrzis oko ovakvih trivijalnih stvari... Sta se sve desava u drzavi, ti brines oko neonske svetlosti na poslu... Daj.
ahahhaaahaaaa... ali stvarnoa ima i onih koji misle da su bubasvabe i da bi preziveli i nuklearku
Slazem se da su skloni preterivanju, samo ima ih na obe strane. Ima i ovih sto ih zraci TV i sto im ne odgovara svako svetlo, a ima i onih koji misle da su bubasvabe i da bi preziveli i nuklearku.
Njima ne smeta ni svetlo, ni zracenje, verovatno im ni buka ne smeta, jedu samo smece, udisu smog i pucaju od zdravlja i raspolozenja? Yeah right :smash:
Ne razumem zasto bih ja morao u svome domu ili radnom mestu da se osecam neprijatno radi svetla koje mi ne odgovara, ako u drzavi nesto ne valja? Kakva je veza izmedju toga meni ni malo nije jasno.
Ne kazem da covek mora biti zagrizeni Feng Shuista, ali ako postoji osoba koja misli da je nezavisna od svoje okoline i da okolina ne utice na njegovo zdravlje i rapsolozenje, grdno se
vara.
I koliko kosta to zadovoljstvo rucne kontrole sa sve majstorom ?![]()
![]()
Nema :dvec sam pitao, znamo da dr. tiristor ima releje za paljenje gasenje svetla zakacene na komp preko paralelnog porta.
ima li neko od benchovacakontrolu svetla preko kompa ali preko npr. usb porta?
A sto to ne mozes preko paraporta?konkretno - ako bi nabudzio releje na USB port onda bi mogao lako i da dodam glasovne komande :d
- computer, turn lights off...![]()
Stimuje se klavir, a zidovi se stemuju. Sa stemajzemmislim da se kaze "ustimovao"
A sto to ne mozes preko paraporta?
@Haludza: Da li su ovo 220V ili 12V sijalice ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari