Šta je novo?

Osveta Sita...za pc...?...

filipenko je napisao(la):
jer sam ja, eto, dokazani mrzitelj SWa.

Što volim kad su ljudi iskreni. :D
Filipenko čoveče, ako te sve u vezi SW toliko nervira, čemu onda toliko postovanje po topicima koji se njime bave? :)

A i na tebe se odnosi ono sto rekoh maxi, guru, nadji gde sam u ovom tredu pljuvao SW generalno pa to kvotuj a ne te krsh fore :d
Vi to imate neki problem sa Star Trekom, neka ljubomora? Svi ga pominjete a ja ga nigde ne pomenuh.
P.S. i vidite bre u gornjim postovima da ce neko od ovih nasih internih fora dobiti srcane napade? :)

Poslednja izmena:
ganelon je napisao(la):
Što volim kad su ljudi iskreni. :D
Filipenko čoveče, ako te sve u vezi SW toliko nervira, čemu onda toliko postovanje po topicima koji se njime bave? :)

Ma niti sam ja neki mrzitelj SWa niti se ovaj topik bavi Star Warsom generalno, vec jednom igrom u njegovom univerzumu za koju sam tvrdio da je losa, sto se i pokazalo. Nego nekim ljudima ovde to dobro dodje za malo decjih prozivki koje nemaju veze sa zivotom :) Garantujem da mozda 3 coveka sa ove 3. strane treda znaju o cemu se u njemu radi, mozda je jedan procitao one diskusije na 1. strani koje su isle sasvim razumno dok se maxa i jos neki nisu ubacili sa detinjastim prozivkama "on voli Star Trek, ne slusajte ga" koje nemaju veze sa zivotom

Ne laži bre da si mrzitelj, jel si ga uzeo pre neki dan na DVD-u? I jel da da ti se svideo? :D

filipenko je napisao(la):
Ma niti sam ja neki mrzitelj SWa niti se ovaj topik bavi Star Warsom generalno, vec jednom igrom u njegovom univerzumu za koju sam tvrdio da je losa, sto se i pokazalo. Nego nekim ljudima ovde to dobro dodje za malo decjih prozivki koje nemaju veze sa zivotom :) Garantujem da mozda 3 coveka sa ove 3. strane treda znaju o cemu se u njemu radi, mozda je jedan procitao one diskusije na 1. strani koje su isle sasvim razumno dok se maxa i jos neki nisu ubacili sa detinjastim prozivkama "on voli Star Trek, ne slusajte ga" koje nemaju veze sa zivotom

Al si se ražestio :d :d
Pitanje se nije odnosilo samo na "osvetu sita", igru ili film. ;)
Sasvim je jasno i precizno, i nije u pitanju preuzimanje tuđeg stava (valjda si mislio ovo da kažeš). Opusti se, to su samo video igre. Zabava čoveče. Štedi živce.
Poz.

Nazad
Vrh Dno