Bojan.zex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2009
- Poena
- 450
Da, Air Jordan je kupio domen, dok je Vlax352, bio operater pool-a.
ako bi pravili pool trebali bi da prave za etherum jer ima puno malih kopaca koji ne mogu vise nista da iskopaju ...
Da, Air Jordan je kupio domen, dok je Vlax352, bio operater pool-a.
Ja bi svime sto imam preso na eth pool, nije mnogo al svako sa 10-200 mh bi preso verujem...dajem 30 mh u scryptu za pool
izgleda da može i grafikama još na minergate,iako se još nisu updejtovali sa novim algom,kažu isplatiče sve novčiće što se iskopalo u zadnjih par dana,to bi mi bilo oko 0.5 btc dan....vidjet ćemo,nego jesi uspio sinhronizirati aeon wallet'🙂Moze i za AEON. Fora je samo sto moze se kopa sa CPU, jer jos Klejmor i kompanija nisu prepravili miner. Kopa se sa wolfovim optimizovanim minerom za lajt.
izgleda da može i grafikama još na minergate,iako se još nisu updejtovali sa novim algom,kažu isplatiče sve novčiće što se iskopalo u zadnjih par dana,to bi mi bilo oko 0.5 btc dan....vidjet ćemo,nego jesi uspio sinhronizirati aeon wallet'🙂
izgleda da može i grafikama još na minergate,iako se još nisu updejtovali sa novim algom,kažu isplatiče sve novčiće što se iskopalo u zadnjih par dana,to bi mi bilo oko 0.5 btc dan....vidjet ćemo,nego jesi uspio sinhronizirati aeon wallet'🙂
Sad ne može više,do prije 2h se moglo zadnjih par dana normalno kopati na minergate,a posto je diff bio mali a support je rekao da novcici nece biti izgubljeni mogao si na dan sa 6-7 kh oko 6500k iskopati...to je blizu 0.5 btc,ne bih ni ja znao da nisam čitao chat na minergate)ne moze sa radeonima jos uvek samo sa nvidiama i procesorima ali je sve to ocajno 3.5 x manje novcica nego pre promene algoritma...ti si nesto sanjao kad ti se prividja 0.5btc na dan 😀
Pa nema sanse da to moze da se isplati. Posle forka svi novcici koji su iskopani na pogresnom blockchainu su dzabe baceni hash.
Da,tako sam i ja,u wallet pa na bittrexSad sam video da mi je na Poloniexu ostala neka količina AEON-a pre nego što je delistovan. Već sam i zaboravio, pošto nema da se unese Payment ID, onda ne mogu direktno na BitTrex da pošaljem, već moram prvo u wallet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari