ja sam kontao da svi znaju da je kod ovih CN kriptovaluta 60 blokova za konfirmaciju, i kako god da funkcionise ovaj wallet kad posalje nekom novce on uvek "zarobi" vise para nego sto je poslao, pa se onda ceka da se te pare ponovo vrate, tj da budu dostupne za isplatu. eventualno moze doci do zastoja sa isplatama ako crkne wallet daemon, ja se trudim da to proveravam vise puta u toku dana.Vlax, mogao bi na poolovima da stavis informaciju kako funkcionišu isplate, moguce da neko i odustane, kad vidi da nema isplata 2-3 sata.
upravo sam gledao pool, i sto se toga tice sve radi, koliko sam video bio je neki i globalni zastoj u pronalazenju blokova.Sad vec preko sat vremena nije nasao blok, a trebalo bi na 11min.
Ko će ga znati. Na ostalim poolovima sve radi kako treba. Čak i ova kombinacija miner za 13.12 uz dodatak na 14.4 driverima sa minerom 5.1...
evo proxy za INF
https://mega.co.nz/#!KZE3SRCS!KEyWeoiEt9RfdwErhw54kocWxAzbRtbRlRi1oKT5ol0
bat fajl je isti, samo stavite pool i vasu INF adresu...
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://127.0.0.1:5555 -u 6ptwJYEhoML5sXtB3eyP2N2L5g3e9CVN6Sy1idM2g3b4EtpktZqDN8MdQojNMZ7duxicu66Rks1JQ65xAqA2Lg5oVcDuH2P -p x
Jel ovo vazi i za cpu miner ?
Kod mene nece da se konektuje.....
proveri da li si dobro ukucao adresu ovu sto sam napisao... cini mi se da imas neki razmak gore pri vrhu ekrana izmedju Z i q...
samo sam kopirao tvoj bat i promenio ono gpu u cpu i dodao broj tredova na kraju
vazi.. za claymore-ov...
edit: samo u bat-u umesto NsGpuCNMiner.exe treba da stoji NsCpuCNMiner64.exe
Hteo bih da probam Claymore cpu miner x64, moze li neki link? (Ja sto sam skinuo ima samo x32 verziju mada stoji da ima i x64 u zipovanom folderu ali iz nekog razloga kad raspakujem x64 verzija minera se izgubi!...)
Da li je to brzi miner od onog sto dolazi ugradjen u wallet?
Moze neko da mi da podesavanja za R9 290 pri kopanju CryptoNight algoritma?
Imam Asus R9 290 DC2 OC sa elpida cipovima nazalost...na default-u daje 565hs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari