:eyebrows:Osnovni nedostatak Windows-a???
Potrebna mi je ova informacija?Prvi,najveci nedostatak.
rampl je napisao(la):Takvo pitanje je postavljeno u okviru seminarskog(ne meni).Pitam zato sto ja ne znam,(a majketi ako je tako savrsen zasto onda postoje tolike zakrpe za to savrsenstvo!!!)
eh... mislio sam da nije potreban smajli, da bi se shvatio sarkazam!rampl je napisao(la):Takvo pitanje je postavljeno u okviru seminarskog(ne meni).Pitam zato sto ja ne znam,(a majketi ako je tako savrsen zasto onda postoje tolike zakrpe za to savrsenstvo!!!)
rampl je napisao(la):Potrebna mi je ova informacija?Prvi,najveci nedostatak.
Ipak mislim da je par DESETINA miliona, a pobude...ma nek komsiji crkne krava :eyebrows:Milan je napisao(la):Zato sto je njega pravila jedna firma sa odredjenim brojem ljudi koji su ucestvovali u njegovoj izradi i zato sto cim taj proizvod izadje jedno 2 miliona ljudi pokusava da ga demolira iz razlicitih pobuda (posao/kradja, bolest, zavist itd..). Znaci imas 100, 200 ili 1000 ljudi koji ga prave-krpe i par miliona na drugoj strani koji mu ne zele dobro, izracunaj sam.
Vala bas... imam ortaka koji se przi na mac zato sto je mac brisao patos PC-jem u vreme Pentiuma I... a to sto danas za cenu prosecnog mekintosa mozes da uzmes najzverchinu da ti traje 5 godina, to nema veze...Miroslav je napisao(la):gde je coveka bice i gresaka, to je jasno valjda...
a ono o hardverskoj zahtevnosti? kakve su sad to budalastine zoni?jel vam se svidja mac os? pa njega tera dual cpu i racunar koji kosta u proseku 4x vise od pc-ja, i opet je spor!
al onda nije fancy :eyebrows:silverglider je napisao(la):Da, ali tamo makar imas neki izbor pa taj kde izbacis a uzmes neki lightweight manager.
Voodoo_NBGD je napisao(la):...Nema čovek nikakvu privatnost, stalno ko neki paranoični manijak moram da brišem sve liste pred gašenje...
ma, time sam hteo da kazem da ne vidim nikakav bitan nedostatak, pa sam predlozio da to onako stavi... naravno, ja "furam" XP na Cel633+256MB SDRAM PC66 i sve radi ok...Miroslav je napisao(la):a ono o hardverskoj zahtevnosti?
Broz je napisao(la):Najveca mana windowsa je sto je vlasnistvo kompanije koja je paradigma monopola.
Broz je napisao(la):kakve veze ima to sto si ti napisao sa ovim sto sam ja napisao?
nikakve...
Milan je napisao(la):Oni su monopolisti koliko im se dopusti, ni manje ni vise. Na Microsoftu je da radi svoj posao koji uvek dobro plati, a do sada nisam cuo da je neko bio imun na njihove pare. Tu je svim "alternativcima" pukla psiha :d . Pitanje je sta bi vi/ja uradili kada bi dobili ponudu njihovu za neke pare koje znamo da nikada necemo zaraditi. Da li bi ostali "svoj na svome"i cekali priliku koja mozda nece doci(ili ce doci za 2-3 godine u ne garantovanoj sumi) ili bi presli na dark side?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari