Šta je novo?

Osnove prog. na FER-u Zagreb :)

aj i meni objasnite pa da se smejem

Znaci ne verujem...

Ukljucivanje racunara...

Pa zaboga BaneR, zamisli na ETF-u ovakve lekcije!!!!!

Au, al ovi rasturaju :d
Ovakav nivo programiranja ETF nikada neće dostići :d

Umesto da odvoje programiranje od ovoga i naprave izborni predmet tipa Korišćenje računara, za studente koji pre toga nisu videli komp, sramote se ovako... Mada je totalno glupo da neko u 2005. godini nema bar neko iskustvo sa računarima - ne pričamo o matorcima koji imaju averziju prema bilo čemu naprednijem od televizora, pričamo o podmlatku koji bi trebalo da bude progresivan i da ga interesuju nove tehnologije, kad je već upisao tehnički faks... mislim rođaci, šta ste radili celu mladost? Što niste upisali prava ili ekonomiju? :S:

Bez da izigravam bilo čijeg advokata, možda je samo raspon kod njih između "najlakša stvar na faxu" i "najteža stvar na faxu", mnogo veći nego kod nas...

Odnosno, precizniji da budem, znam neke ljude kojima bi na početku ETFa ono gore bilo zlata vredno, a koje mi opet, posle manje od 2 godine njihovih studija, nije glupo da pozovem i pitam o nekim "sitnim crevcima", pošto je srećom ili nesrećom, bavim samo finalnim tehničkim proizvodima :)...

Mislim, sad generalizujem, ali glupo je da ljudima sa ETFa, koji mi ono s nekim formulama i vradžbinama, ne znam kako, izračunaju, primera radi, sve brojke mog wireless sitema (decibele, milivate itd :D - onako usput :)), a kojima ja opet reinstaliram windows :), jer oni to ne znaju...

Poslednja izmena:
ima logike u ovome sto Bane pricha. Zato su sad i uveli na fax-u praktikum iz koriscenja racunara!

Ko malo razgleda stranicu, može da vidi ipak da se tu da nešto naučiti. Nisam ja htio da blatim fax. Ali ovo je više nego smiješno. Ovo kada bi ja ovdje švabama pokazao, nebi ih ni čudilo, samo bi rekli, pa to je Balkan, zar to nije tamo normalno?

Treba dignuti nivo do neba ba, a ne pustiti da imamo 10000 diplomiranih ljudi po semestru, a od toga 50 se bori protiv propasti, a ostali je već tom dilpomom odguraše u zlo.

Nije fax za svakoga, samo eto u nas sada je super sredstvo za punjenje đepova.

Ovo je u najmanju ruku sramota.

Ovakvo upustvo bi trebalo i nekim koleginicama na 4 godini FON-a. Na zalost koliko to smesno izgledalo :(

Ipok su ovo previše osnovne stvari za studente to se uči u srednjoj školi a ne na fakultetu...

james je napisao(la):
Ovakvo upustvo bi trebalo i nekim koleginicama na 4 godini FON-a. Na zalost koliko to smesno izgledalo :(

Sta je to cudno, imam drugaricu koja je sad na postdiplomskim na FON-u, kojoj redovno namestam 'wait for dial tone before dialing', iako sam joj to objasnio jedno 50x. O reinstall-u wina i da ne pricam :).

Ma drugarici je sigurno jasno, al voli kad joj ti namestiš :) :) :)

...što će reći da nesharmu nije jasno...

It is now safe to turn off your computer
HAHA, pa nije valjda da na faksu imaju AT :crash:
Zaprepasti se covek koliko ljudi sa 'diplomama' nemaju pojma, tako da ovo i nije tako lose. Ali, opet, trebalo bi da bude izborno jer za nekoga je ovo ponizavajuce.

Pored ovoga sto je tema topica, meni je nejasno kako onda oni iz ZG onda imaju bar par x bolje IT i racunarske casopise :)

Ode ovaj topic u history,

Ni mene ne cudi nista od njih, ni standard, ni nac. dohodak, ni stanje motorizacije, ni natprosecna opremljenost racunarima i mobilnom tehnikom u odnosu na EU prosek..i tako..

Upravo. U našoj zemlji 3-5% stanovništva koristi internet... :alo:
Tako da možemo da im se smejemo do sutra! ;)

Vrh Dno