Šta je novo?

Osnove O/C-a?

Snake Pliskin

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2003
Poena
604
Jel znate neki link sa nekim tutorialom,ili ako vam nije tesko da mi napisete o cemu treba da vodim racuna tj. kako da ne sprzim procesor.Malo znam o podesavanju latencija memorije CAS,RAS itd(koliko treba da bude default,sta je normalno ,sta je super itd.),kako sa naponom-kako, zasto i koliko...
Inace,sta je VioVoltage?

Snake Pliskin je napisao(la):
Jel znate neki link sa nekim tutorialom,ili ako vam nije tesko da mi napisete o cemu treba da vodim racuna tj. kako da ne sprzim procesor.Malo znam o podesavanju latencija memorije CAS,RAS itd(koliko treba da bude default,sta je normalno ,sta je super itd.),kako sa naponom-kako, zasto i koliko...
Inace,sta je VioVoltage?
Drug prvo navedi konfiguraciju da li je intel ili amd,sto se procesora tice dizes magistralu (fsb) dokle izdrzi odnosno radi kako dizes fsb tako i napon dokle ti ploca dozvoli nema sanse da bez modovanja ploce dignes napon toliko da bo mogao da sprzis procesor znaci sto ti bios da idi do kraja,memoriju ides na naj ostrija setovanja znaci tamo de ti pise by spd sve spustas sad zavisi koja memorija itd.:wave;

Vrh Dno