Darth Zool je napisao(la):kolika ja vidim slobodni su: .sf, .sp, .sq, .ss, .sw i .sx
takođe moram da primetim da prvi domen najviše po opisu odgovara stanju samog interneta u našoj zemlji, dok poslednji daje najtačniji opis celokupnog stanja u našoj državi, tako da bi bilo teško odlučiti se izmežu ova dva po meni ravnopravna kandidata za novi nacionalni domen.
zormanic je napisao(la):A .ks (kraljevina- knezevina srbija ili kingdom of serbia) ?
zormanic je napisao(la):A .ks (kraljevina- knezevina srbija ili kingdom of serbia) ?
kao sto je vec receno par puta u ovom threadu, .sr je domen Surinama...sT4Lj|n je napisao(la):co.sr?
Typo, znam ciji je.ZoNi je napisao(la):heh, jeste OK, ali je vec zauzet taj domen (to je domen Surinama), a komplikovanje ili ne - nije vazno, posto mi ne odlucujemo o tome!
formalno-pravno još uvek postoji.Otkud ti to da CS ne postoji?
upsssss... pardonValjda si hteo reci .4C
delimir je napisao(la):to samo pokazuje koliko smo mi indijanci kada ne mozemo ni posten internet domen da imamo...
Mislio sam na CS kao Crna Srbija u kontekstu tvog komentaraDarth Zool je napisao(la):formalno-pravno još uvek postoji.
realno ne postoji.
sva ova priča oko novog imena domena i jeste zato što će uskoro cs i formalno prestati da postoji tako da će nam trebati novi.
.pc??? kakve veze to ima sa Republika Srbija??? apsolutno i potpuno nelogicno...GEOM je napisao(la):Osecam u stomaku da ce pobediti .pc (70% sansi) ili .rs (29%), a ostalo 1%.
ZoNi je napisao(la):[internodium]Jedan od predloga dvočlanih alfabetskih kodova, koji su bili slobodni u Međunarodnoj organizaciji za standardizaciju (ISO), je i SX. Kako je za Danas objasnio jedan od predstavnika Internet provajdera, ova
skraćenica "može da bude dobra asocijacija na seks" i kao takva veoma
popularna u Svetu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari