NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Neverovatno,ali jesu. Rece mi lik iz terenske podrske da slabo ljudi gledaju taj kanal.Jesu li stvarno ukinuli History 2 kanal???
Neverovatno,ali jesu. Rece mi lik iz terenske podrske da slabo ljudi gledaju taj kanal.Jesu li stvarno ukinuli History 2 kanal???
Neverovatno,ali jesu. Rece mi lik iz terenske podrske da slabo ljudi gledaju taj kanal.Gledam ga i ne verujem sta prica. Onda ne gledaju ni jedan krsteni kanal,samo gledaju rijaliti programe ili kanale. Jos kako mi objasnjava lik izgledalo mi je kao da mu je to normalno. Pretplata ostaje Melos i slicne gluposti ostaju,kao i neka Slobodna televizija gde se vec godinama vrti samo najava da je to televizija,a programa nikad nije ni bilo,vazno je da ti kanali postoje i da su "gledani",samo ne znam gde. Jedini kada bi se korisnici pobunili i masovno ih zatrpavali pozivima i mejlovima da vrate i Histori 2 i Diskaveri i Animal Planet. Sve dok ne polude od pritiskanja. Imaju takav neki nenormalan i maloumni rezon da nemam reci. Kada im spomenem te Melose i slicno nemaju nikakav opravdan i razuman odgovor sto mi govori da zele da nas zatupljuju i zatrpavaju ovim sra***a.
Evo da nastavim sam svoj post iz MTS treada...Za one koje zanima da imaju svoju opremu umesto provajderove:
![]()
MTS optika za fizicka lica
Možda je neki veliki update aplikacije koji su najavili za februar mesec ?forum.benchmark.rs
Videcu ovih dana da isto uradim sa Orionom...
Vrlo malo, ali mi je receno da nema tih uredjaja… ranije sam imao eltex, sada daju huawei (nema 1portni)I sta dobijas ovime u poredjenju sa 1 portnim gponom koji dobijes za bridge mode?
SFP+ EPON ONU dodeljuju pravnim licima, fizickim ne dozvoljavaju.Logicnije bi bilo da se optika direktno veze na Ubiquiti (ili bilo koji drugi) router na njegov SFP port ukoliko ga ima.
Pretpostavljam da to nije moguce bez dogovora sa ISP.
Ja se ne bih dvoumio da imam takve opcijeU mom slučaju kućni savet zgrade je dopustio Orionu da postavi to kod nas na vrhu. Nemamo optiku pravu niti MTS niti SBB niti Hipernet.
Za privatne kuce mora da se pita.
Lokacija moja je blizu Bajlonove pijace.
1gps/200mbsKoji si paket imao do sada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari