Šta je novo?

Orion Telekom

Ako zele da idu ukorak kakav-takav sa drugima povoljnijim od njih
moraju da se obaziru na IPTV i uvedu ga zajedno sa promocijama za ADSL.

Ova nova promocija za dva tel. prikljucka mozda primamljiva samo za firme.
 
Zdravo svi

Imam problem od skoro u Outlooku sa slanjem mailova preko Oriona (neobee.net)..problem se pojavio sam od sebe, ja nisam cackao bilo kakva podesavanja.

dobijam poruku sledece sadrzine: Task '[email protected] - Sending' reported error (0x800CCC80) : 'None of the authentication methods supported by this client are supported by your server.'

Zna neko o cemu se radi ?
 
Ja imam problem sa Orionom od petka, naime, imam hosting kod njih i od petka ne radi ni sajt ni mailovi, nista. Kazu problem tehnicke prirode, resavaju, do dan danas nista nisu resili, da ne napominjem da se veliki deo poslovanja obavlja preko sajta i mailova,celo poslovanje trpi zbog njihove neozbiljnosti!
Nemam reci za ovo, da li je moguce da ne mogu da rese za 5 dana problem, pitanje je i kada ce ga resiti, a meni ostaje samo da cekam...
Veliki minus za Orion, nisam jedini kome se ovo desilo, veliki broj korisnika ima isti problem a njima treba da se smiluju da ga rese!
 
Čuo sam na ES forumu da su imali velike sigurnosne rupe, i da se ne preporučuje (a baš su se i meni u principu sviđali njihovi hosting paketi).
 
Jutros je omogućen pristup domenima, rade mail forwardi, ali većini hostinga još nisu vraćene ni baze ni fajlovi. Do sada je bilo prekida po neki sat ili dan-dva, ali sada su baš preterali.
Ja sam danas promenio hosting provajdera. Videćemo kako će ovi novi da se pokažu. Još da mi degenski Orion vrati sve fajlove na server. Jutros su mi rekli "sigurno do kraja dana", a radni dan se odavno završio...evo i kalendarski se završava.

Anyway, kao da su jedva dočekali havariju na gazeli, pa da sa dve vesti potisnu info o crknutim serverima sa stranice obaveštenja. Kao PRVI su otklonili probleme u radu interneta.
 
Nemoj da se cudis ako ti vrate stariji backup sto imaju :D
 
Napokon proradio sajt i mailovi, nakon resetovanja sifri. Medjutim svi mailovi koji su stizali na server su nedostupni,tacnije nisu ni stizali na server, a to sta je meni trebalo da stigne i ko me je sve pokusavao da kontaktira mailom, njih ne zanima. Katastrofa
 
Kod mene su vraćene SQL baze i mail forwarderi. Mailboxovi, FTP acounti i svi fajlovi koji su bili NEMAAA.
Sutra je osmi dan kako ne radi.

Katastrofa je suviše blaga reč.
 
Video sam...

btw jedan moj sajt na veratovom hostingu su haknuli šiptari pre otpilike 2 meseca, sreća pa je bilo bekapa.
 
Da li ima ovde nekog ko je bio na Neobee?? Prodje 5 dana i nikako da mi se evidentira uplata na Neobee sajtu, kontaktiram ih danas preko live support i saznam da mi je stari nalog ukinut i da imam novi nb.(username), i da se preko njega logujem na ot.rs... Probam istog trenutka i dobijem ovo:

Greška!

Prilikom izvršavanja ASP stranice, došlo je do greške. Sve potrebne informacije su snimljene i naša tehnička služba će intervenisati u najkraćem roku. Više informacija nam možete poslati putem elektronske pošste na adresu [email protected].

Izvinjavamo se još jednom na neugodnosti.

:wall: Nisu mogli ni vazeci email da stave... Odmah javim na live support gde on kaze da moram da zovem KC... Naravno tamo sam xx na cekanju. Pa da li ima ovde nekog ko je bio na Neobee? I da li ima isti problem kao ja?
 
I ovo se pojavilo pre nekoliko minuta...

Od sada, jedan paket - tri usluge, već od 1.990 dinara mesečno!
IP Televizija - veliki izbor kanala, digitalni kvalitet slike
Internet - stvarno neograničen, brzine od 1 Mbps do 10 Mbps
Fiksni telefon - sa 100 ili 600 besplatnih minuta razovora

Orion TvIT paket je prvi svoje vrste na tržištu i donosi Vam obilje zanimljivog sadržaja po znatno nižoj ceni!

http://ot.rs/privatni_korisnici/iptv/tvit.534.html

IPTV sadrzi ove kanale:

RTS 1
RTS 2
Avala
B92
Prva
Pink
Studio B
B92 info
RTS digital
HRT1
Eurosport 1
Eurosport 2
Kanal D
Baby tv
National Geographic
Fashion tv
Kopernikus music
Kopernikus
Svet plus
Euronews
Skynews
RTL
Dorcel
Info kanal
 
Poslednja izmena:
kakva smešna ponuda kanala. pa ko će ovo da uzme...stvarno su jadni, čak je i onaj nesretni telekom ozbiljniji.čekam već par godina na iptv kod sezama (oriona) i na kraju dočekam ovo. mislim da je vreme za rastanak
 
Dobro rece Kroki11,stvarno je vreme za rastanak:).
Ponuda kanala je smesna.
 
A tek cena... :mad::mad: :wall::wall::wall:

Ko je lud da da za osnovni paket 3k din???
 
jel i ostalima youtube radi ocajno danas? speedtest pokazuje standardnih 3.53mbit down, ali cak ni 360p video ne moze da napuni u real time.
orion to malo filtrira vikendom il sta?
 
hvala ti za spisak kanala...nigde nisam mogao da ga nadjem
 
takashi miike, uzasno je radio YT jutros. Sada je mnogo bolja situacija, odavno nisam imao problem sa YT...

draus, taj sam spisak dobio od live support operatera, kao i informaciju da kanali zavise od paketa koji se odabere (da li to znaci da je mozda ponuda kanala veca ako se odabere neki skuplji paket, to ne znam)...
 
ja samo nisam mogao da verujem da ne mogu da nadjem, a nejverovatnije ni ne postoji, spisak kanala na sajtu.
 
Mršava ponuda, al kapiram kad vide zainteresovanost da će kupiti prava za emitovanje i drugih kanala...
 
prosto je neverovatno da na celom sajtu oriona nema spisak kanala za iptv ( ja sam tražio i tražio i nisam našao). ako je tačan onaj spisak koji je kolega gore okačio valjda ih je sramota da ga objave. ne vidim kako može nekoga da zainteresuje onakva ponuda, pa to se uglavnom hvata sa sobnom antenom plus ona đubrad od kanala tipa kopernikus i slično
 
Pitao sam poznanika iz Oriona za spisak kanala, taj što mi je poslao je onaj koji je neko već postovao_Osnovni paket im je ujedno i jedini paket.Poslao mi je spisak kanala u osnovnom i ja ga pitam za ostale pakete, a odgovor je bio: nema ostalih paketa, to je to.

Spisak kanala koji su trenutno aktivni u osnovnom paketu:
RTS 1
RTS 2
Avala
B92
Prva
Pink
Studio B
B92 info
RTS digital
Hrt 1
Eurosport 1
Eurosport 2
Kanal D
Baby tv
National Geographic
Fashion tv
Kopernikus music
Kopernikus
Svet plus
Euronews
Skynews
RTL
Dorcel
Info kanal
 
Poslednja izmena:
Poslao sam im ja mejl da sam kao stari korisnik zainteresovan i za ovu uslugu al da nema nigde spisak kanala i paketa, videćemo šta će da odgovore.
 
Kakva je situacija sa wirelessom kod njih?
Imam trenutno paket 1.5Mb/256kb preko Pančevačkog provajdera i plaćam 1600din/mesečno. Pošto sam u takvom delu grada da nemam ni kablovsku, niti mogućnost za ADSL gledao sam ovaj njihov paket 4Mbit/512Kbit-a za 1440 din uz ugovor na 2 godine.
Pa me zanima kakav je kvalitet signala? Da li ima nekih prekida? Ako ima koliko su česti? Da li mi vredi da prelazim kod njih ili ne?

Pozdrav :wave:
 
Ako imaš iskustva sa 3DNet-om, onda znaš kakva im je wireless mreža.Doduše, jesu menjali opremu za kvalitetniju, ali i dalje imaju istih problema.
 
Nazad
Vrh Dno