Šta je novo?

Orion Telekom

pa ima ne moze optika u Valjevu jos nesto?

Čovek nije pitao da li može optika u Valjevu. Možda mu treba za drugu lokaciju.

Nisam te ni ja pitao dal je lepo što ne može optika u Valjevu, ali dobro ne može optika u Valjevu

druze on je iz Valjeva u cemu je problem ? pitao me je za Valjevo i ne moze tamo jos uvek.

Ne znam gde te je pitao - u tom postu na koji sam ja odgovoarao nije pitao to a ni posle koliko vidim.

Ti posle navodis moj odgovor i sve je ok ali nema optike u Valjevu???

Odlično u delovima grada gde je optika, na Grbavici npr. Za ostale delove ne znam.

Pozz, da li neko mozda zna tacan model "High End rutera" koji Orion daje korisnicima Sonic Boom paketa (onaj koji ima na sebi 10Gbps LAN port)?

Prilozi

• IMG-5c8367884777af5acc6828b456a99e3c-V.jpg
    IMG-5c8367884777af5acc6828b456a99e3c-V.jpg
    81.2 KB · Pregleda: 75
da li su još nekoga izradili za preporuku i mesec gratis?
ortak se na moju preporuku pridružio orionu, rekli su mi da ću dobiti mesec gratis. prošli mesec je trebao 0 da bude račun. Međutim došao je pun račun, žalio sam im se, rekli su da će ispraviti u sledećem. Međutim evo i ovaj mesec stigla puna cena.
Da li su vas ispoštovali za preporuku?

Mene jesu, pre oko godinu dana. Rođak me zvao, prešao u Orion, naveo mene, zvao me akviziter za adresu i ime na koga se vodi ugovor mislim.

Колико траје у просеку одржавање мреже? У смс су се оградили на шест сати, али капирам да им не треба толико времена....

Kakav je Orion kad se produžava ugovor? Ili je i njima bitno samo kad prelaziš da daju povoljno

@FullHD 30 dana pred datum isteka ugovorne obaveze podnosiš zahtev raskida lično u poslovnici i ostaviš mob kontakt.
Kad te pozovu radi zadržavanja, kažeš da ti mts i yettel daju 50% pune dve godine a sbb 12 meseci po 1 din i onda pitaš šta oni daju radi zadržavanja, jer jedino tada daju popust koji valja.

Juče sam se šokirao kad sam video Orionov letak kod mene, ladno prolazi optika u mom kraju gde je vreme stalo.. Bukvalno sam se pomirio već sa tim da ništa neće doći ovde, ali eto..
Elem, kako sam ekstremno nezadovoljan Supernovom i JEDVA ČEKAM da ih se rešim, požurio sam i brže-bolje sam ko tele odmah naručio Hypersonic NET 4.5gbit DL i 1gbit UL ne znajući odmah da su i oni jajare i da daju ruter koji može da ima max 1gbit protoka po portu..

Jel može neko da mi objasni kako Orion može da nudi takav paket koji NE MOŽE da isporuči..?

Pa Oni to računaju da možeš da vučeš giga po portu i još pola na wifi, pa ti je to četiri i po. Šabanska fora, ali ti je upload giga, pa je to poenta tog paketa, a za lovu koju ga imam, pristao sam na njega iako sam znao za prevarantsku foru.
Ja sam generalno jako zadovoljan sa uslugom ovde kod mene. Sve mi radi super, TV mi je tik ispod EONa, brzo rade boksovi, imam sve kanale koji mi trebaju, net je bomba, čak i ovaj wifi6 ruter jako dobro radi...

Pa Oni to računaju da možeš da vučeš giga po portu i još pola na wifi, pa ti je to četiri i po. Šabanska fora, ali ti je upload giga, pa je to poenta tog paketa, a za lovu koju ga imam, pristao sam na njega iako sam znao za prevarantsku foru.
Ja sam generalno jako zadovoljan sa uslugom ovde kod mene. Sve mi radi super, TV mi je tik ispod EONa, brzo rade boksovi, imam sve kanale koji mi trebaju, net je bomba, čak i ovaj wifi6 ruter jako dobro radi...
Znači taj rad.. Bože me sačuvaj kakve sve prevare prolaze kod nas u Srbiji..

Ja sam uzeo samo net, jer TV ni ne gledam, ali srećom pa je razlika u ceni najjeftinijeg i najskupljeg paketa samo 96 din a dobijam veći upload..

Za te novce, nemaš bolje. Ako ti sve radi kako treba, a optika im je uglavnom super, onda i da imaš sve provajdere u ulici, na kraju bi opet uzeo uslugu od njih...
Takođe, daju javnu IP adresu, nemaš CG-NAT.

Gledaj to ovako, dobijes 1/1 net za 20e i uzivas :)

Kakva sad lažna wifi optika??

Nisam čuo da "optiku lite" nude po kućama.

Ako ti je alternativa SN Coax, uzimaj Orion i uživaj u simetričnoj gigabitnoj konekciji za 20 evrića.

Da radi uvek baš 1/1Gbps pa i ne, zavisi odakle vučeš i gde šalješ, recimo google je poznat po njihovom limitu na 400Mbps, al to nije do Oriona.

Koristim i mts 1Gbps i SN optiku 400Mbps i Orion 1.5/0.5Gbps i Orion radi za nijansu lošije od mts gigabita, al je 4x jeftiniji! Radi sasvim zadovoljavajuće.

Nazad
Vrh Dno