Meni su pre dve nedelje sa 2 povecali brzinu na 4. Jeste da red pocinje od Brankovog mosta, ali odem u K.Petra, potpisem robiju na 2 godine za 6-cu po 1990din, 1. mesec placam, 2. i 3. gratis.
Posto sam mazohista jos i uzmem taj nesretni Zylex ruter koji ima WiFi a vratim jos nesretniji Sagem koji je ipak 3 godine radio savrseno uprkos naslagama prasine koja se skupila
Kad sam se vratio kuci (Paviljoni, BG) samo sto se nisam vratio da im saspem sav onaj jogurt u lice. Jeste da je otvoreno 20ikusur tabova ali ni web mail na tesli da se otvori.
Posle podesavanja u 5 koraka za sada radi kako treba - devojka se zali da je malcice spor dok otvara zilion tabova uz torrent koji vuce gigabajte

.
1. Podesio staticku IP adresu na kompu, razlicitu od one koju je DHCP prvo dodelio da pri kacenju laptopa i mobilnog ne bi bilo konflikta sa adresom
2. Na ruteru podesio Port forwarding - 80, 443 i torrent
3. Podesio exceptions za ove portove u firewallu na ruteru
4. Iskljucio Zone Alarm
5. Na ruteru sezamove dns-ove stavio kao 2. i 3. a kao 1. stavio onaj sto nije ni googlov ni opendns, ne mogu sad tacno da se setim
Za sada sljaka kako treba, laptop i HTC se takodje povezuju bez problema, videcemo kako ce da se pokaze dalje.