Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

@racak91 Lepo ti objašnjavamo svi ovde da ZLOrion ni za jedan dan paket osim onaj najskuplji sa 10 Gbps download ne da ONT koji ima LAN port brži od 1 Gbps. Prema tome to je max brzina koja ćeš ostvarivati na bilo kojem pojedinačnom uređaju i kuci koji povežeš žično.

It provides 4 GE ports, 1 POTS port, 2 USB port and 1 2.4G&5G Wi-Fi 6 port

Dakle, nema šta Orion podrška tu da "podešava" uređaj fizički ne podržava LAN link speed veći od 1 Gbps.

A drugi model ONT ueđaj koji podržava to što bi ti želeo (=ima 1 ethernet port koji podržava 10 Gbps brzinu, pa bi na njega mogao da povežeš svič sa X komada 2.5 Gbps portova; ili direktno za 1 komp za 2.5 Gbps mrežnom) ti Orion neće dati 100% sigurno.

Ja kada sam pitao montera on kaze javi se korisnickoj sluzbi pa ce ti oni reci sta i kako..Jer meni je Gigabit na lanu, pa reko ako uzmem karticu od 2,5GB da ih obavestim da mi puste vecu brzinu.Ali u svakom slucaju pozvacu ih i pitati da li moze veca brzina jer kad vec uzeh paket od 4,5GB bar pola da iskoristim.Ovo je model modema sto sam dobio HN8546X6
zanimljivo mi ti kazemo da ne moze a ti ces da pitas slobodno bas nam javi sta su ti rekli salim se ne moras vec znamo.

Drugar mi je na Orionu i sada me zove za Max aplikaciju koju ima na njihovom boxu. Trazi mu da ažurira ali dobija poruku sa slike. Da li imate sličan problem?
1000004133.jpg1000004134.jpg

Kod mene postoji ažuriranje za Plex na njihovom boxu. Kad se preuzme i krene instalacija, samo izbaci na početnu i ništa se ne desi. Ne dobijam ovakvu poruku, ali ne mogu da ažuriram Plex.

kod mene na boxu se najnormalnije instalira max i radi

Nova Orion TV aplikacija konačno stigla na svim uređajima, i to u isto vreme

Ja sam je instalisao još neki dan i radi normalno, ali mi za Max i dalje javlja "problem parsing the package" i neće da instališe.

'el zna neko parametre za admin pristup za ELTEX NTU-RG-1421G-Wac:rev.A1 ?

ove ne funkcionišu
Username: admin
Password: kW5i_1bYC6os / password / adminpassword

Zna li neko ko je isprobao Orion i Max HBO TV app, da li mogu da se gledaju van Srbije?

Za Max ne znam, Orion ne može. Nosio sam firestick u Grčku sa Orionom... Ne rade kanali.

Drugar mi je na Orionu i sada me zove za Max aplikaciju koju ima na njihovom boxu. Trazi mu da ažurira ali dobija poruku sa slike. Da li imate sličan problem?
Pogledajte prilog 461465Pogledajte prilog 461466
Imao sam ovaj problem i kad je HBO Max prelazio na MAX. Čekao sam najmanje mesec dana da postave odgovarajuće ažuriranje. Izgleda da mi koji imamo starije box uređaje imamo taj problem jer moraju da optimizuju ovu app za taj uređaj.
Za Max ne znam, Orion ne može. Nosio sam firestick u Grčku sa Orionom... Ne rade kanali.
Meni je u Grčkoj radio samo na mreži ali nije hteo na wifi.

ne dozvoljavaju da svoj ONT postavim (isti model koji oni koriste za 10Gbit pakete)
Zbog ovoga neću produžavati ugovor 100%.

"ISP hopping" na svake 2 godine sa besplatnim mesecima (ili šta god se uspe izmusti) za nove korisnike je keva.

Pa kad se bilo koji smisli da bude potpuno korektan nemam problem da to i koristim na neodređeno.

Da li vam se deđava na tabletu ili mobilnom kada želite da se ulogujete da kaže da username i pass nisu ispravni.? Dok na smart tv sve normalno radi

Juce su mi instalirali opremu pa me zanima sledece,to mi se na MTS-u nije desavalo. Boja na ekranu odjednom iz nekog razloga posvetli,kao da je isprana,pa se posle vrati u normalu,zna li neko sta je problem?

Može uvek preko VPN, samo je potreban odgovarajući VPN.

Recimo ja dignem VPN na Orion optici i pustim te da se zakačiš iz Hrvatske. Šanse da ne radi su baš minimalne.

Pozdrav! Jel' ima neko novija iskustva sa njihovim optičkim paketima, specifično na Voždovcu?
Čuo sam različita iskustva sa različitih delova Beograda, pa me zato zanima.

Pozdrav! Jel' ima neko novija iskustva sa njihovim optičkim paketima, specifično na Voždovcu?
Čuo sam različita iskustva sa različitih delova Beograda, pa me zato zanima.
A gde njih ima uopste na vozdovcu ja sam zvao pre god dana da ih pitam ovde u Brace Jerkovicu da se nisu prosirili i nudili mi onaj raspali wifi, optika nista.
A zvao sam i da pitam pre 2 godine isto i tad je bila ista prica. Ne znam realno ni zasto nude taj wifi, svuda ovde ima mts optika i sbb kablovska , zasto bi se neko downgrejdovo od toga na wifi ja ne znam.

A imaju dobru ponudu kad bi naravno bila optika. Ja cu izgleda morati da predjem na yunet internet i iptv za televiziju da bih dobio taj combo optike i neta bez telefona.

Pozdrav dobri ljudi.

Jel proradio Max kod vas koje je mucio? Kod mene i dalje ne radi i ne mogu da ga azuriram. :( Probao sam da ga ponovo instaliram, i ne mogu ni to.

Evo vec treca nedelja kako ne funkcionise. :( Imam najnoviji box (android 11), skoro su mi zamenili.

Pozdrav dobri ljudi.
Jel proradio Max kod vas koje je mucio? Kod mene i dalje ne radi i ne mogu da ga azuriram. :( Probao sam da ga ponovo instaliram, i ne mogu ni to.

Evo vec treca nedelja kako ne funkcionise. :( Imam najnoviji box (android 11), skoro su mi zamenil
obrisi ga i probaj preko aptoide da ga skines

Ja sam instalisao na starom Lakiju sam, skinuo sam 4.10 *.xapk verziju s nekog od sajtova direktno, jer recimo *.apkm pakovanje sa ApkMirrora ne može da raspakuje, isto kao "zvanični" paket sa Orion "prodavnice". Sve radi normalno.

Nazad
Vrh Dno