Quadrifoglio
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2005
- Poena
- 630
Moja oprema
- Storage
- shitload
- Pristup internetu
- Modemska 56k veza
pitao sam, rekli ne moze. Hteo sam isti model kao sto oni koriste za 10G pakete da nabavim a oni neka uzmu ovaj njihov X6 sto imam ali jok...Zapravo sam cak cuo da bi (mozda) dozvolili da koristis svoj ONT, jedino sto nema to da se kupi u Srbiji ali videh veoma povoljno u USA - Samo jos da upecam da mi neko dovuce odande.
Zanima me kako vam radi upload, korisnici 4.5gbps paketa. Bridzovana mi je oprema, te sam svesno ogranicen na 1/1 sto mi je OK, ali smatra da upload osim na speedtestu radi jako kilavo. Do gigabitnog servera u kancelariji (u istom gradu, absolut link) ostvarujem nekih 15MB/a svejedno kojom metodom (wireguard, l2tp, mikrotik<>mikrotik...), preko web servisa najbolje radi wetransfer i on je na nekih 300mbps. FTP (.fr .lt .de) je limitiran na nekih 80mps bilo koja lokacija, dok dolazni FTP saobracaj dostize 600mbit bez problema. Je li ovo realno? Ista je situacija bez obzira na racunar, sve je vezano lan kablom naravno. Download uglavnom radi OK, Steam bez problema dostize 900mbps.
uredno ~0.95Gbit uspevam da izvucem upload (isti smo paket, moj ruter zakacen na lan port ovog njihovog X6). Koji ruter koristis posle njihovog uredjaja?