Zaboravio sam i da postoje, probacu tu varijantu. Naravno jos nisu nista popravili, samo zatvorili opet tiket, bole ih patka. Ne znam ni koliko mi se isplati da se cimam oko ovih idiota vise, mislim da cu samo da nakacim Nas server na ovaj net i dok traje ugovorna obaveza iskoristim maksimum bednog protoka koji daju, taman da napunim diskove finim stvarima, a diskova imam bas bas puno.Ratel.
kako je ovo moguce na telefonu? :O na kablu bi i razumeo.... ja sam u bloku 45 na orion optici paket 2.5Gbps na telefonu ide oko 300mbps na kablu oko 950mbps.... i imam taj novi wifi 6 ruter....Ja sam produžio ugovor sa Orionom, malo pre isteka, sa finim benefitima. Kod mene to jako dobro i pouzdano radi i po onome što imam za cenu svih usluga, a upoređujući sa drugima (svi su mi u zgradi), nije bilo razloga da menjam. Imam 3 4K boksa sa svim kanalima, fiksni i net od neupotrebljivih 4.5/1 Gbps.
Dobio sam i nov ONT Huawei HN8145X6 i on mi kroz dupli gips i pločice na Pixel 6 telefonu bije 1460/1077 Mbps i lepo radi za razliku od prošlog!
Nisam bot, samo da napišem da sam zadovoljan sa uslugom u bloku 62 sever u Novom Beogradu.
Eto sad ti fali još samo Pixel 6. i imam taj novi wifi 6 ruter....
aha nista onda menjam tel uskoroEto sad ti fali još samo Pixel 6![]()
Jel imas 4.5 Gbps ili 2.5 Gbps? Ja imam 2.5 i meni max download ide do nekih 700(preko wifi 6). Na laptopu pise u specifikaciji max download 2.4Gbps, tako da nemoguce da ide max 700. Mislim da ima neka fora da su za vece pakete, tipa 4.5 pustili veci protok preko wifi-ija.Treba ti telefon koji podrzava Wifi6, i da stojis dovoljno blizu rutera![]()
i ti onda trebas google pixel 6 onda hahaJa imam Wifi6 ruter (svoj doduse), isto nikad preko 700 ne ide, i to kad sam bas u sobi gde je ruter, Xiaomi 13 telefon.
4.5 gbita je paket.
Jel imas 4.5 Gbps ili 2.5 Gbps? Ja imam 2.5 i meni max download ide do nekih 700(preko wifi 6). Na laptopu pise u specifikaciji max download 2.4Gbps, tako da nemoguce da ide max 700. Mislim da ima neka fora da su za vece pakete, tipa 4.5 pustili veci protok preko wifi-ija.
A da ne pricam da sam jedva dobio taj wifi 6 ruter. Mislim da su njima brzine samo dobre na papiru![]()
Na ruterima se ne stavlja nikakav limit na Wifi.Model mrezne kartice AX1650s
Sad sam probao tel i laptop(oba wifi 6) u isto vreme i max daje oko 700. Na telefonu ide do 600 a na laptopu oko 50 do 100. Sto znaci da imaju ogranicenje za wifi jer inace bi oba uredjaja vukla vise u isto vreme.
Win 11 koristim, mada mislim da nema ogranicenja, osim sto kad nije na punjacu ne vuce max.
Ko zna sta muljaju sa tim brzinama. Jos da napomenem kada sam trazio wifi 6 ruter(jedno 10 puta zvao) i jednom me prebacili na tehnicku podrsku(oni se kao vise razumeju) i lik mi kaze da mene u tom paketu ne sleduje wifi 6 ruter(siguran sam da to nije rekao iz neznanja). Tako da ko zna sta mute interno i kakava su im ogranicenja.
Ne mogu toliko da pričam o netu za fizička lica jer sam imao SBB, MTS i sada Orion (mislio sam da je MTS tehnička pod. nula dok nisam uveo OrionNije mrtva trka, Supernova je Zlo v2.0. Košta kao MTS optika a podrška da im pozavidi i ZLOrion.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari