Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Takodje - čekam Orion Biz tokom dana pa vraćam (ili pokušavam da vratim) opremu i predjem zahtev za pismeni raskid

Mail-om, u aplikaciji naravno nije radila opcija za prigovor.

I nadam se konačno pitanje: na koji mail?

Pošto sam ja poslao na korisnička zona Orion, nemajuci pojma da to više nije njihova nadležnost.

Ekspresno su me zvali da me pitaju da li zelim bolje uslove da ostanem, ja sam rekao da ne zelim, oni su rekli da ce svakako ispostovati moju zelju za raskid ugovora.

Sad mi malo zao sto sam krenuo djonom 😂

Poslat mejl u ponedeljak 06.04. i jos uvek nista. Zadnje sto sam dobio od njih je mejl od prekjuce:

Poštovani,

Pristupili smo rešavanju prigovora na račun za mart.

Molimo za strpljenje do obaveštenja o rešenju.

Srdačan pozdrav,

Na sajtu i aplikaciji ne radi prigovor na racun (bar meni), sacekam jos danas-sutra pa ako ne odgovore eto mene sa sve opremom i ostalim''rekvizitima'' za razduzivanje 🙂)

Ja poslao pre dva dana prigovor na račun preko maila, još uvek nikakvog odgovora osim onog automatskog da je mail primljen, bla bla...

Juče dao za raskid i prigovor, zvala me danas sa 06473... kaze, niste mts nego supernova. Ocete do kraja ugovora istu cenu kao kod Oriona? Na koji paket, jel imate takav? Nemamo. Malo sporiji imamo. Ko garantuje da za 3 meseca opet neće poskupljenje? Pa, kao, za vas neće. Ne interesuje me,raskidaj. Kod njih ni za džabe.

Ima li jos nekoga ko nema uopste parametre za pristup Moj MTS? Dva maila sam poslao i nista 😂

Ekspresno su me zvali da me pitaju da li zelim bolje uslove da ostanem, ja sam rekao da ne zelim, oni su rekli da ce svakako ispostovati moju zelju za raskid ugovora.

Sad mi malo zao sto sam krenuo djonom 😂
To sada ispada da možemo i da pregovaramo sa njima oko boljih uslova nego u Orionu😀

JA sam im ovako napisao mail na [email protected] dana 7. 4. 2026. 17:46h u osim automatskog odgovora na email nista drugo nisam dobio.

((( i da dodam ovo je 50% za mart april i maj)))) posle toga bi mi bili racuni oko 100eura za 6tv-a 😀
Neznam samo sta su mislili

Postovani,

Ja sam korisnik orion telekoma IPTV i imam ugovor sa njima na 1200 dinara za 3tv-a i
imam jos jedan ugovor na 1850 za jos 3 tv-a da gledam tv. ukupno 3050din mesecno i 6 tv-a ukupno,

Zasto su mi stigla tri racuna na 3187.19din tj ukupno 9563.7din?
Da li je ovo greska ?
Da li su ovo nove cene ?

Ako jeste vasa greska trazim korekciju racuna,
Ako su ovo nove cene i nije greska posto se ste kupili orion zelim da raskinem ugovore jer nemam mogucnosti da placam 9563.7din.

U Prilogu je skorasnji ugovor (slikan telefonom)koji sam potpisao sa njima na 1850din na 24 meseca,
A takodje i prvi starji ugovor je prihvacen online klikom na link produzenja istog,
A takodje u prilogu su i novi mts racuni. i stari orion racuni placeni orionu

Poslednja izmena:
Zvao me neki privatni (skriven) broj nisam stigao da se javim, jel mts ima politiku da zove sa skrivenog?

U istoj sam migracionoj situaciji sto se tice ove sprdnje sa orionom i mts-om,
moj vam je savet da prvo prigovorite mts računu za mesec mart i po osnovu i po visini (dakle U CELOSTI),
potom da podnesete u poslovnici zahtev za raskid…

Ja sam njima sastavila jedan prigovor, mogu ga podeliti sa vama, nije problem, posto sam advokat po struci.

Da li je sigurno da odobravaju staru cenu iz Orion ugovora, nakon prigovora?

Moj slučaj, migriran sam na Supernova Super plan 2 M, stigao račun za mart, cena 2660 (50% popust) sa Dual hypersonic iz Oriona cena 3899. Ugovor mi traje do februara 2027 a na postojećoj lokaciji nemam alternativu za drugu optiku.

Update iz poslovnice danas.

Ko god da je jos uvek pod Orion ugovorom, ima pravo, ako to zeli, da zadrzi stare tj Orion cene i uslove paketa, uz prigovor.

Juce i dalje Orionovo rutiranje, puna brzina iz paketa, odziv 1ms.
Sinoc prekid neta u 23h.
Jutros u 8am net proradio sam od sebe.
Danas posle posla, merim brzine, smanjen download, smanjen upload, odziv 3-4ms.
Svaka im cast, a tek sto su preuzeli firmu, mogu misliti sta ce biti kako vreme bude odmicalo. 🤢

Ko god da je jos uvek pod Orion ugovorom, ima pravo, ako to zeli, da zadrzi stare tj Orion cene i uslove paketa, uz prigovor.
Meni su npr.danas u poslovnici rekli da nema nista od Orionovih cena i paketa.
Cak je zena bila u fazonu, konsultujte se sa advokatom oko toga smete li da raskinete ugovornu obavezu 😂😂😂
Nisam ni pokusao da joj objasnim.

Samo još da odgovore na prigovor 🙁 Ja sam prošlog petka podneo jedan prigovor, ali tada nisam još imao račun, već sam ih smarao, pa me je neko zvao na kraju i podneo prigovor jer se u sistemu već videlo da mi se sprema cena od 8k, a onda sam im opet pisao čim sam dobio račun i podsetio da već imam prigovor, ali i ponovio uslove (ista cena do kraja UO ili raskid) i jutros mi stiže obaveštenje da je podnet prigovor pod nekim novim brojem. Luda kuća!

Ja od opcija imam samo SBB, a on bi izašao tek nešto malo skuplje od ovoga što sam plaćao do sad, maločas sam pričao sa akviziterom.
Jedno pravno pitanje, pošto sam podneo i prigovor na cenu i zahtev za raskid ugovora, ako reše pozitivno tj. ostave cenu po starom, da li ipak imam pravo na raskid?

Kako glup potez, možda ne finansijski u startu ali na duže staze sigurno - da nisu ništa menjali ne bi izgubili ni jednog korisnika ili par posto od preuzetih. Ovako ako ode i 2/3 oni su na nuli sa novim cenama na konto onih koje prevare. Ali kad njima isteknu ugovori neće ostajati sigurno. Trebali su nastaviti do kraja ugovora sve isto - čim nude tu opciju znači da su z mogućnosti

Meni su npr.danas u poslovnici rekli da nema nista od Orionovih cena i paketa.
Cak je zena bila u fazonu, konsultujte se sa advokatom oko toga smete li da raskinete ugovornu obavezu 😂😂😂
Nisam ni pokusao da joj objasnim.
Bukvalno svakom ko je bio ispred mene sa istim razlogom, su rekli isto, da ostaju stare cene, pod uslovom da traje ugovor.

Ja od opcija imam samo SBB, a on bi izašao tek nešto malo skuplje od ovoga što sam plaćao do sad, maločas sam pričao sa akviziterom.
Jedno pravno pitanje, pošto sam podneo i prigovor na cenu i zahtev za raskid ugovora, ako reše pozitivno tj. ostave cenu po starom, da li ipak imam pravo na raskid?
Pravo na raskid ugovora svakako imaš.

Nazad
Vrh Dno