@PJ Nisam ispratio šta je
@Santa dobio, a ni da ali neko dobio na mail PDF. Znam da su se računi pojavili na MojMTS i da tamo nije radio download PDF-a.
Evo sad sam ponovo proverio MojMTS nalog mog ujaka (koji je bio na Orion Triple paketu) i njemu sad radi i download pa sam skinuo i bacio pogled.
Račun migriranog Orion korisnika:
Pogledajte prilog 534951
Račun sa Supernova paketom:
Pogledajte prilog 534952
U pravu si, na tom računu za mart za bivše Orion korisnike nema Supernovu logo. Ko zna zašto to fali i da li će da se pojavi u budućnosti.
Ono što je svakako bitniji i najbitnije je da kao što možeš videti iz naziva paketa u detaljima računa je sqa bivši Orion korisnici imaju tretman Supernova korisnik i koriste pakete koji već jesu ili će biti ( kad MTS / Supernova objavi novi cenovnik) dodati u cenovnik za Supernova ponudu paketa.
Sad ti paketi XL, XXL, XXXXXXL... 😂 koji vama na Orion postpaid pišu na martovskim računima ne postoje u cenovniku iz decembra 2025.
A ja kao prepaid korisnik sam prebačen na 600/600 paket koji postoji u tom cenovniku. Još ostaje "samo" da i njemu podignu cenu kad tokom aprila objave novi cenovnik.