Pise na sajtu supernova kolika im je cena paketa 600/600.Ali svakako veći problem od tih 1800 din je pitanje koliko misle da mi "fakturišu" u buduće ako ne raskinem ugovor momentalno.
Pise na sajtu supernova kolika im je cena paketa 600/600.Ali svakako veći problem od tih 1800 din je pitanje koliko misle da mi "fakturišu" u buduće ako ne raskinem ugovor momentalno.
Ja imam i to i akcijski paket 500 samo nemam neta. 😄 Pošto sam im sročio jedan sastav danas o tome kako su me mazali razni agenti I celu istoriju - posle 15 minuta me zvao lik i kaže ja ovde vidim da vi nemate uplatu...😄 Pa reko sinko pogledajte 27.mog marta kod vas poslat dokaz a imaš i mail od pre 15 minuta sve je u njemu - samo je rekao zbunjeno "Auf ajde proverićemo - kontaktiraćemo Vas opet". Tako da se čekanje nastavlja do daljnjeg - nije mi za 1800 dinara al ću na glavu da im se popnem pa makar ukinuli prepaid skroz! 😄Kome i šta da uplatiš kad prepaid ponudu ukidaju 99% tj već je pokojni. "ako reše"... "rešavaju" tako što te tretiraju kao postpaid bez UO: prebace na Supernova paket slične brzine i za to ti naplaćuju cenu bez UO / po isteku UO iz važećeg Supernova cenovnika.
Ostaje da se vidi šta će sa tim tvojim "viškom" para.
Na MojOrion? Piše i meni da ističe 20.03. pa usluga funkcioniše i dalje. Posle isteka tog paketa koji su u februaru uspešno aktivirali (paket važio do 20.03.) prvo je nestalo pod "Pretplate" stavka sa nazivom mog prepaid paketa ( = ostala samo stavka "Naknada za uspostavu GPON usluge AKCIJA OSLOBODI SE PAKET 2") da bi se 24.03. umesto naziva paketa pojavila ova nebuloza "Aktivacija 10 sati Internet pristupa preko elektronskih terminala za plaćanje".
Takvo je stanje kod mene i dalje na MojOrion.
Od promena od 24.03. do danas na MojMTS "migracija vendor" status promenjen u "Završen", uvalili mi CG-NAT u petak i brzinu promenili sa 500/50 na 600/600.
Na MojMTS se i dalje ne vidi da postoji internet usluga. Sekcija "Računi" naravno prazna.
Pošto su napisali da mi "mart neće fakfurisati" očekivati je da do maja se ne popuni ništa tu.
Ako i dočekam maj mesec bez raskida ugovora.
Samo da ne bude onaj isti lik koji te uveravao da te neće gasiti (posle ponoći) net jer je eto on nešto odradio 😂posle 15 minuta me zvao lik i kaže ja ovde vidim da vi nemate uplatu...😄
Ono sto ne pise u ugovoru, ne moras da platis.Za ove (aprilske) dane ide po punoj ceni ~7.000 mesečno
Jutros sam migriran na mts mrezu (novi sad), racun 3700, brzina valjda ista (4500/1000), stigao cg-nat 100.108.x.x
Imam jos 5-6 meseci ugovorne obaveze. Da li ima neko sa slicnom situacijom i da li je uspeo da resi nekako ovu svinjariju ?
Odmah im šaljite prigovor na račun i tražite da vam ostanu isti uslovi do kraja UO ili, u suprotnom da odmah raskinete ugovor. Poželjno je i da zovete za svaki slučaj pošto je meni trebalo 3 mejla i 3 poziva da dođem do nekoga ko mi je stvarno otvorio prigovor. Svi pre toga su davali generičke odgovore i pravili se da oni ne mogu ništa da učine.Kako podnosite zahtev za raskid ugovorne obaveze u poslovnici li mejlom?
Stigao mi je martovski racun duplo veci u odnosu na februar.
Nikakav račun nisam dobio još uvek, ali je u toku rešavanje prigovora koji sam podneo, pa možda zbog toga ne šalju. Juče sam poslao polu-preteći mejl da probam da ih ubrzam sa rešavanjem prigovora i jutros mi je stigao generički odgovor "Rešavanje vašeg prigovora je u toku, molimo vas za strpljenje do odgovora...".Je l' neko konačno dobio račun u pdf-u?
ako nisi dobio ono sto pise u ugovoru, ne moras nista. Njihov problem sta ce oni da rade. Nemaju osnova ni za tuzbu. Za promenu cene je potrebna tvoja saglasnost.Ako traže ove svoje sumanute cifre a ti nećeš da platiš,
Zvaće te sutra služba za ubeđivanje i dobićeš ponudu koju nećeš moći da odbiješ 🙂Sad su me zvali iz MTS-a, juce sam ih zvao da vidim kakv je status koji sam podne u petak za raskid ugovora. kazu, ponovice zahtev kao urgentno i zvace vas neko sutra,
ponudilu su 3500 prvih 8 meseci, posle oko 5000, u proseku 4500 din, reko raskidaj,
rekli su mi da samo odnesem opremu u najblizu poslovnicu i podnesem zahtev za raskid...
Oni su u problemu a ne ti. Trazice ti sami da vratis opremu kad vide da od saradnje nema nista. Mene su zatrpavali pretecim pismima i zvali me izvrsitelji i pisao mi preteca upozorenja neki advokat iz Novog Sada u ime MTS-a, to je trajalo nekih 12-13 godina. Kad stigne, ja to bacim u djubre i to je to. I sto me nisu tuzili ? Pa zato sto znaju da su bitange i prevaranti. Ja necu prstom da maknem, mogu da rade sta hoce, nije moj problem.Ja sam imao veliki problem da vratim opremu i podnesem zahtev za raskid
ma kakvi, javicu sta će biti...Zvaće te sutra služba za ubeđivanje i dobićeš ponudu koju nećeš moći da odbiješ 🙂
Možda im je to i cilj, kažeš ne prihvatam, a oni ti ponude novi paket sa dobrim popustom...
Valjda im nije cilj da izgube korisnike mislim doci ce ti korisnici ponovo ili direktno ili preko nekog drugog operatora
Sto se tice roka, ja sam poslao jedan 16.3. drugi 24.3. ni na jedan nisu odgovorili, poslao sam im i treci zbog uvecanog zavrsnog racuna. 🙂Zvao ih i ja sad, dok ne odem da vidim šta kažu - kao moram sačekati da odgovore na prigovor pa onda raskidati, rok je 8 dana za odgovor i korigovaće račun?? Zaboravi da im kaže da nisam ni dobio račun 🙂
Meni su u jednom od mejlova rekli da moram da sačekam da oni izdaju račun, pa tek onda prigovor, pa se sačeka odgovor na taj prigovor i onda raskid (ili ostaju uslovi isti do kraja UO). Što će reći, tebi bi morali da odgovore bar na taj treći prigovor na uvećani račun.Sto se tice roka, ja sam poslao jedan 16.3. drugi 24.3. ni na jedan nisu odgovorili, poslao sam im i treci zbog uvecanog zavrsnog racuna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari