Šta je novo?

Orion mobilni net?

jonesba

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
320
Pozdrav ljudi.Delovala mi je kao zanimljiva opcija ovaj Orion Telekom 3g NET...za razliku od konkurencije imaju FLAT rate za skoro istu cenu...ALI ALI ALI

Uzeo sam od druga i testirao...Torrent ne radi preko Orion Telekom 3g NET-a!!!

E sad mene zanima kako mogu tako nesto da reklamiraju tipa neograniceni ste,(osim limita protoka na 1mbit) a ono pola svari banovano...

Inace Telenor (koji imam od firme) torrente srce samo tako :)

Znaci testirani istovremeno tj jedan posle drugog.

Pitanje da li oni mogu da bannuju torrente preko njihovog ISP-a???

Naravno da mogu da zabrane torrente na njihovoj mreži.

Evo ti jedan info iz prve ruke - RapidShare zaboravi, P2P mreže zaboravi, torrente zaboravi...

Svi drugi file hosting sajtovi većinom rade.

Hvala ljudi :) Toliko o tome neogranicenost ;) Onda Telenor definitivno

Pa opet, i ako je ogranilčen, bolji je od Telekom i Telenor 3g neta...

U najboljem slučaju ćeš imati dl brzinu od 50-60Kb/s na 3g, ali je nekonstantnost ona koja ubija.
Desi se da ti po nekoliko minuta ide brzina dole do 7-8Kb/s, dok je kod CDMA-a ipak konstanta brzina (ako imaš dobar signal na lokaciji) od 70-85Kb/s.

Auuu...ja tek sada vidim... pa ti si iz NS... mislim da je Orion CDMA još uvek samo u BG-u...

Poslednja izmena:
Koristi news ,njega ne mogu da zabrane

koja su podesavanja za Orion 3G net, ono APN, autenthication... ? hvala

koja su podesavanja za Orion 3G net, ono APN, autenthication... ? hvala

Nije to klasični 3G net - loše su se pojedinci izrazili. To je CDMA bežična konekcija, i nema podešavanja APN parametra.

Treba ukucati u njihovoj aplikaciji dva-tri parametra prema uputstvu koje se dobija uz sam modem, i to je to.

hvala ! ... a jel postoji klasicni 3G net kod Oriona kao kod Telenora,MTS-a , pozdrav

Nazad
Vrh Dno