Šta je novo?

Originalni punjac za note2

sebekkg

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
I5 6600k, cm hyper 212
Matična ploča
Z170 hd3
RAM
16gb ddr3
GPU
Msi 1060 6GB
Storage
20 TB
Zvuk
On board
PSU
Tt 730
Kućište
Nzxt
Monitor
2x hp 24
Miš & tastatura
Logitech g710+, mx master 3
Laptop
Elitebook
Pozdrav.
Interesuje me gde mogu kupiti originalni punjac jacine 2A. Sa usb kablom odvojenim.

Svi ovi smekeri po kp sto se hvale na sva usta Original Original su ciste kopije. Cene su im smehotresne od 1100 do 1600 dinara.

Ako ne nadješ od Note 2 bilo koji originalni punjač od 2 ampera od drugoga telefona ili tableta će savršeno odgovarati.
Na primer od Nexus 7 2012.

p.s.
Punjači ne koštaju kesu kikirikija, za 1100 dinara možeš naći samo kopije ili eventualno polovan originalni.
Čini mi se da je gorespomenuti od Nexusa ranije koštao oko 2500din.

Poslednja izmena:
Jel bese htc one imao od 2A? Koji mu je bio broj modela da nadjem barem po tome. Ili model nexusovog punjaca?

Ja sam preko ebaya kupio neki navodno original 2A sa kablom sve za 7 evra i naravno da nije punio dobro. Sam punjač je sa drugim nokia kablom davao oko 900, a kabl je bio još lošiji pa sam u kombinaciji sa njim dobijao 500 mAh.

Naravoučenije, Note 2 je dosta osetljiv na kvalitet kabla, a većina punjača koji su navodno 2A a nisu originalni neće stvarno davati 2A, već se reklamiraju kao iPhone/iPad 2A a kod njih je neko drugačije povezivanje.

Zbog toga sam bio prinuđen da kupim originalni auto punjač jer nisam ponovo hteo da bacim pare.

ko je onda generalni zastupnik u srbiji da prodaje opremu za samsung?

Imam auto punjac od 1A. Originalni punjac od Asus tableta ME-176CX ima punjac koji radi na 1.35A. Hoce li se nesto desiti tabletu ako ga budem punio ovim auto punjacem ?

Neće ali se neće napuniti tablet za isto vreme.

Nazad
Vrh Dno