Shumaher je napisao(la):Poz
Poshto nameravam da kupim originalni XP i pishe oem verzija pa ako neko ima ili se susreo sa tim ,da podeli iskustva.
Inache je cena za xp home 102 Eur
Da li je to samo cd ,knjizhica i aktivacioni broj ili je josh neshto
Mislim da si pobrkao si aktivaciju i registraciju. Registarciju nije potrebno raditi, mozes ako hoces, mislim da se dobija (kao i uvek) samo one gluposti tipa obavestenja o novim proizvodima i trt mrt...Miroslav je napisao(la):aktivaciju vrsis na internetu i to uopste nije potrebno uraditi.
aktivaciju mozes vrsiti i sa piratskom verzijom XP-a. jeste znace microsoft da ga koristis
Misko je napisao(la):Zasto cevece bacas 102€ kad imas to isto i za 102DIN.
ma dok izađe taj famozni SP1 napraviće i neki krek koji će raditi. bar se nadam😀Shumaher je napisao(la):Poz
Ma to zbog SP1
To bas i nije tako lako kao sto ti kazes...ako se neko recimo bavi profesionalno DTPom on mora da ima originalan softver jer inace ono sto je uradi (bilo da je knjiga ili casopis itd) nece biti prihvaceno...imam mali trilion primera koji su to dokazali da su nasi ljudi u inostranstvu morali svoje prezentacije (radjene u neoriginalnom PowerPointu) odloziti....Zasto cevece bacas 102€ kad imas to isto i za 102DIN.
Shumaher je napisao(la):Poshto nameravam da kupim originalni XP i pishe oem verzija pa ako neko ima ili se susreo sa tim ,da podeli iskustva.
Inache je cena za xp home 102 Eur
Da li je to samo cd ,knjizhica i aktivacioni broj ili je josh neshto
delimir je napisao(la):Nije isto. SP1 će doneti i neke dodatne stvarčice tipa M.P.9 Corona, IE7 (?) koje se neće moći naći odvojeno, tako da bi u njima trebali uživati samo vlasnici originalnog XP-ja...
WinXP sp1 out on August 28th!?
source: www.wininformant.com
"Deliver Windows XP Service Pack 1 (SP1) this summer. Smith said that the company is on track to ship SP1 this summer and later noted that the release will ship on or after August 28. XP SP1 includes a UI change that lets end users and PC makers hide access to five key middleware components--Internet Explorer (IE), Outlook Express, Windows Media Player (WMP), Windows Messenger, and Microsoft's Java Virtual Machine (VM). Based on feedback from beta testers, PC makers, and the DOJ, Microsoft will make additional changes to XP SP1 to make the product's middleware-hiding feature "even more clear to users."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari