Šta je novo?

Originalne igre uz SK

ica

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
619
Fora sa knjigama i DVD filmovima uz casopis sada je stigla i do SK.
Uz majski Svet Kompjutera za 250 dindzusa dobijate originalnu igru Larry Love for Sail. Jes da je igra matora, cini mi se da ima jedno 9 godina od kako je izasla, ali ni cena nije velika.
Jedva cekam da "poklone" npr. Half-Life ili Fallout. :cigar:

E pa na takve stvari ces malo pricekati ....;)

Kad se setim te igre... Dobro da ne poklanjaju Marija ili neku stariju igru, mislim ko bi sada igrao larija, ni ovog novog ne zelim da probam :)

Evo, ja ću da kupim :). Čuo sam da je igra dobra, a prešao sam šesti deo i svideo mi se.

Verovatno; nisu valjda ludi da prodaju igre koje rade samo pod DOSBoxom :d

u svakom slucaju potez vredan pohvale ;)
ljudi, pa morate priznati da su kod nas casopisi po kvalitetu tekstova rame uz rame sa svetskim! a po cenama su daleko ispod njih (da bne ulazimo u polemiku kolika je platezna moc kod nas a koliko u inostranstvu)!
kada kod nas cena casopisa bude vise od 10-tak bodova (pa i vise) mogu se ocekivati i jaci (skuplji) naslovi!!!
za sada samo neka slede njihov primer! za poctak ja sam zadovoljan i sa DVD-om uz casopis i pregrst demo-a ;)

Poslednja izmena:
ica je napisao(la):
Fora sa knjigama i DVD filmovima uz casopis sada je stigla i do SK.
Uz majski Svet Kompjutera za 250 dindzusa dobijate originalnu igru Larry Love for Sail. Jes da je igra matora, cini mi se da ima jedno 9 godina od kako je izasla, ali ni cena nije velika.
Jedva cekam da "poklone" npr. Half-Life ili Fallout. :cigar:
za jedno 9 godina ces i docekati

Ako je to onaj deo na brodu to je igra 1. liga, puna provala, skrivenih detalja...
U svakom slucaju + za SK

Takve (zastarele) igre su strani caspisi poklanjali pre 10 godina...

A jel moze bez diska po staroj ceni :D

Delija je napisao(la):
Takve (zastarele) igre su strani caspisi poklanjali pre 10 godina...

Tacno toliko (i jos mnogo vise) mi zaostajemo za stranim zemljama tako da je ipak sve ok. :)

koj' ce mi stara igra
ko zna da li lepo radi sa novim drajverima za graficku, i ko zna koji directX koristi?
treba da sjebem komp
da ce moci da se kupi casopis bez igre za 100 din.?

Ja hocu original Diablo i Fallout. Ajde dajte pool da ljudi glasaju koji bi od stariteta da pazare uz SK. Mozda ljudi iz dotičnog časopisa i uvaže naše predloge.

sale prdez je napisao(la):
koj' ce mi stara igra
ko zna da li lepo radi sa novim drajverima za graficku, i ko zna koji directX koristi?
treba da sjebem komp
E ako ces od igre da sjebes komp, onda treba da se zapitas kakav to komp imas :)

igra je sjajna. da nisam presao igru pre jedno sedam godina, kupio bih je. mozda cu je ipak i kupiti.
ol skul avantura, sa sjajnom grafikom. ne ova nova 3d ****** zbog kojih je i propao ovaj zanr.

A zasto bi iko normalan taj jedan dodatni cd placao cak 150 dinara ????? Mislim, za tu cenu (2€) doticnu igru mozete na zapadu da narucite, sa sve kutijom, uputstvom i slicno. Necete valjda igru staru 7 godina placati 150 dinara a mozete je naci za 10 puta manje pare ?
Osim toga, cisto sumnjam da vam doticni lari bas treba. Ajde da je nesto poznatije/bolje (recimo sto se ne zayebu pa izdaju Sanitarium koji je otprilike toliko star) ali Lari...

@filipenko

Čekaj, zar igra ne košta 250din? I kako si mislio 10x jeftinije? To mu dođe po tvojoj računici 15din :).

E Kole, ja sam nasao Expendable i MDK na ciganskom buvljaku u Zemunu (samo subotom i nedeljom) zajedno za 30 din... i jos gomila slicnih naslova.
Da, te stare igre mogu da se nadju i za 15 din, vidis :)
Koji si Zemunac kada to ne znas?

Poslednja izmena:
Igrice od pre 7 godina su chista glupost. Aj da daju neku igricu za Spectrum-a ili za Amigu :D

@Agilni

Znam ja za buvljak, ali već duže vreme (čitaj od septembra) ne idem. Možda ću sutra otići da vidim šta ima da se kupi od CD-ova :).

Cisto sumnjam da su to na buvljaku originali... :trust:

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Nije bre 150, nego 250 ( + novine = 350 :) )

AAAAAAAAAAA!!!!!!!! :zgran:
A ja mlad i naivan mislio da je to 100+150 varijanta, a ono 100+250 :d

@Delija
A sa Svetom demokratske...pardon, kompjutera, ces dobiti original sa sve kutijom i uputstvom uz nju ? :d :D

Vec zamisljam "DirectX 5 is necessary...program is tested under Windows 95 and is compatible with it...Special Effects Support for Glide included, but you need exclusive Voodoo 1 to play with it" :p

Poslednja izmena:
Ajde sad ozbiljno - ja sam šesti deo igrao i prešao na XP-u i radio je normalno.
Delija je napisao(la):
Cisto sumnjam da su to na buvljaku originali... :trust:
Iznenadio bi se kada bi ti rekao koliko ima originalnih CD-ova (ja sam kupio 3 komada za 50 dinara :D).

Nemate pojma koje su cene casopisa napolju.
prijatelj dobija za 22 US$ 10 brojeva PC Gamera (na kucu), za isto toliko Max PC i jos par drugih. To dodje oko 2 dolara po broju uz svaki od njih ide DVD (ili 2 kom), redovno su na njima full verzije starih igara, nekad i cele serije istih.
To sto vi mislite da smo mi povlasceni gresite mnogo...

Nazad
Vrh Dno