Šta je novo?

Originalne igre (PC) u BG???

shmeksi

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2007
Poena
320
Zanima me da gde je najjeftinije kupovati originalne pc igre kod nas? Koliko sam gledao po nekim mestima ispadne da su svugde iste cene, zar je moguce da imamo samo jedan izvor za igre i da on diktira cene na celom trzistu, mislim mogla bi da postoji neka makar mala razlika u ceni od prodavnice do prodavnice, ali nista od toga.

Otvorena je skoro neka nova radnja u centru Beograda koja bi trebalo da okuplja sve gejmere u gradu svojojm ponudom igrackog software-a, rekvizita i kojecega jos.
Zaboravio sam ima i adresu 🙂

Mislim da se te cene formiraju na globalnom nivou, tako da ćeš teško naći neku razliku, barem što se aktuelnih naslova tiče.

Upravo tako.
Video sam u centru grada imaju Crysis, Fear, NFS ProStreet, i cene su standardne.
Ako se dobro secam Crysis za PC je 3999 din, dok je za Sony 2999 din 🙂

Imas stare naslove 600, 800, 1200 din. Verovatno ima diskova iz prvobitne serije,a
ostatak je neka Britanska firma sto pravi reizdanja velikih naslova za 4.99 funti. Tu mozes da kupis original FarCry, XIII i slicne naslove za te pare.

Otvorena je skoro neka nova radnja u centru Beograda koja bi trebalo da okuplja sve gejmere u gradu svojojm ponudom igrackog software-a, rekvizita i kojecega jos.
Zaboravio sam ima i adresu 🙂

Verovatno si mislio na ovo: http://www.game-s.co.yu/

A inace ja sam pre nekoliko dana video u megamarketu Idea Extra, CRYSIS, Fear: Persus Mandate itd... i ostale najnovije naslove :d.
Znaci odes po 'lebac, i uzmes Crysis usput...:smoke:

Upravo tako.
Video sam u centru grada imaju Crysis, Fear, NFS ProStreet, i cene su standardne.
Ako se dobro secam Crysis za PC je 3999 din, dok je za Sony 2999 din 🙂

Imas stare naslove 600, 800, 1200 din. Verovatno ima diskova iz prvobitne serije,a
ostatak je neka Britanska firma sto pravi reizdanja velikih naslova za 4.99 funti. Tu mozes da kupis original FarCry, XIII i slicne naslove za te pare.

Kao prvo Crysis je tamo 2999 za PC. Special Edition je 3999. Ne znam sta se tu dobija. Za Sony ne postoji Crysis covece!!!!!:smackbum:

Poslednja izmena:
pa znaci svugde su iste cene, bez obzira da li kupujes kod pere, mike, zike.....ne znam da li mozda u idea xtra daju popust na kolicinu :d

mozda ce uskoro biti na vikend akciji LOL :d

Да су цене исте, можда.

Нпр. на Сајму књига крајем октобра, Екстреме и КопмЛанд су били на ~30 метара једни од других и продавали су игре. КопмЛанд је био евидентно јефтинији (нпр. ЕА и ЕА Спортс наслови по 500 динара јефтинији ако се добро сећам!).

panzer75: Bas na tu radnju sam mislio 🙂

john: ok, pomesao sam, Crysis je za xbox, a onda su one cene bile za Prostreet
nije ni bitno jer se ne secam detalja, samo sam prosao tuda

Ako ocete da utvrdimo tacno, svakomoze da svrati do najblize mu radnje, pa da proveri cene za par naslova i da ih postuje ovde?

panzer75: Bas na tu radnju sam mislio 🙂

john: ok, pomesao sam, Crysis je za xbox, a onda su one cene bile za Prostreet
Crysis je PC only, i lepo je on napisao to sto si ti video za 3999 je special edition, a 2999 je standardna verzija

evo mene zanima zasto je bioshock 4999 dinara za PC preterase ga bre

Poslednja izmena:
Crysis je PC only, i lepo je on napisao to sto si ti video za 3999 je special edition, a 2999 je standardna verzija

evo mene zanima zasto je bioshock 4999 dinara za PC preterase ga bre

Mislim da je jeftiniji Crysis zato sto sad kao imamo generalnog zastupnika za EA games. Pa ce EA igre biti jeftinije od drugih.

Poslednja izmena:
ok

kako god vi kazete 🙂 ja sam ionako rekao da se ne secam sta sam video

Mene zanima zasto je Lara Croft isto tako nekih 4999 ili vishe dinara.

Poslednja izmena:
inace jel' se dobija kod nas garancija na originalne pc igre ili ne?

Kakvu garanciju? Ne vidim šta na igri može da se pokvari (osim medija koji je neispravan odmah po kupovini) pa da ti treba garancija.

Ne batjo. NI na zapadu se ne dobija kolko znam. Al na zapadu mozes da vratis igru posle 2 nedelje igranja i smislis neki banalan razlog tipa "ne svidja mi se" i dobijes pare nazad

Poslednja izmena:
Ovde imaš nedelju dana da reklamiraš igru (uz račun, naravno), ako je disk oštećen ili nešto bitno fali u paketu. Ali posle otvaranja kutije nema vraćanja ako je sve ispravno.

Steta........kao sto rekoh na zapadu ako ti se ne svidja igra mozes da vratis....
Tamo je musterija bog i batina.......a kod nas suprotno🙁
Zaista tuzno.........

Steta........kao sto rekoh na zapadu ako ti se ne svidja igra mozes da vratis....
Zaista tuzno.........

Eeeee, ali tamo sindikati i organizacije za zaštitu potrošača rade svoj posao, a ne kao ovde kod nas, gde služe samo za slikanje.
Ne zove se zapadno društvo za džabe "potrošačko društvo", a kod nas je to bukvalno pogrdan izraz.

Zaista tuzno.........

Ne znam odakle ti ova informacija da možeš da vratiš ako ti se ne svidja, ali uopšte nije tako! U americi možeš da vratiš samo ako ima neko fizičko oštećenje na CD-u ili dokumentaciji, jedini drugačiji način da je vratiš je ako je neotvorena. A ovo ne što ti se ne sviđa nije dovoljan razlog.

Ne znam odakle ti ova informacija da možeš da vratiš ako ti se ne svidja, ali uopšte nije tako! U americi možeš da vratiš samo ako ima neko fizičko oštećenje na CD-u ili dokumentaciji, jedini drugačiji način da je vratiš je ako je neotvorena. A ovo ne što ti se ne sviđa nije dovoljan razlog.

Znam licno jer sam ziveo tamo i vracao tako vise puta PC, Playstation, Nintendo 64 igre. Tako da.................

ne smeju ameri da se *****avaju sa john cenom :d

internet_serious_business.jpg

Ahahahaaaaa rofl, lmao lmao!!!!!!!!!!!
Kako si me nasmejao covece. E da ima reputacija na forumu dobio bi + od svih.
Ahahahhaaa i dalje se smejem.

@shmeksi: Naravno da ne smeju. Nek samo probaju i pada Killswitch / Protobomb (Spin-out powerbomb) uz pesmu "you cant see me my time is now"

Ahahaaaaa jos se smejem covece

Prilozi

• john-cena-interview-20061013015640701-000.webp
    john-cena-interview-20061013015640701-000.webp
    47.7 KB · Pregleda: 50
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno