Šta je novo?

Original igre u Merkatoru - 150 din ?!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gorr

Znamenit
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
1,025
Moja oprema  
CPU & Cooler
CPU: INTEL Core I9-10900KF 10-Core 3.7GHz (5.30GHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 Black
Matična ploča
MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI
RAM
KINGSTON DIMM DDR4 64GB (2x32GB Kit) 3600MHz HyperX FURY RGB
GPU
Gigabyte Aorus RTX 2080 SUPER 8G
Storage
SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 1TB NVMe M2, Seagate 6TB IronWolf Pro NAS
Kućište
Be quiet! BGW34
Monitor
Dell U2713HM
Ostale periferije
APC SmartUPS 1000
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nacuo sam da u merkatoru ima originala za pomenutu cifru, al nikako da odem da proverim... jel zna neko nesto o ovome, mislim ako ima neki normalni naslov a ne neke budjavine?!?

Pa vecinom "budjavine", Daikatana, neke voznje i dr.

ajvonn je napisao(la):
... neke voznje i dr.

Voznje :!: ...ko je rekao voznje :?: ...koje voznje :?: :eek:
Ima tih "budjavih" voznji koje su 5 puta bolje od ovih "svezih"... :p

Naslovi po toj ceni su uglavnom gluposti, ali se moze probrati stosta interesantno. Ja sam pre nekih mesec dana video Hidden & Dangerous, Caesar III, Railroad Tycoon... Ako ste nesto do ovoga propustili, nije hrdjavo popuniti rupe u kolekciji. BTW, po meni je pre dve-tri godine bilo mnogo vise dobrih igara nego sada, kada se sve svodi ha fuckin` grafiku.

po meni je pre dve-tri godine bilo mnogo vise dobrih igara nego sada, kada se sve svodi ha fuckin` grafiku

bash tako, nazalost nastavice se u tom tempu po svoj prilici... ako me i hl2 i deusex2 razochara necu se vishe igrati duuugo vremena...

Imate koliko hocete originala za te pare - jazz jackrabbit, Outpost 1 i 2, Lego Racer...:banana:
Jedino sto nema nista korisno

BTW G!!! ne izmisljaj, kao Morrowind i Gothic su loshi i pored dobre grafike :mrgreen: . Kad bi ovoga trenutka prestali da prave igre ja bih te 2 igre igrao jos barem 2 godine. Mislim da Morrowind recimo nikada necu ni skinuti sa harda

OptiPlex je napisao(la):
Mislim da Morrowind recimo nikada necu ni skinuti sa harda

To je verovatno zato sto ga nikada neces ni preci :mrgreen: :)

drapin je napisao(la):
...

Voznje :!: ...ko je rekao voznje :?: ...koje voznje :?: :eek:
Ima tih "budjavih" voznji koje su 5 puta bolje od ovih "svezih"... :p
Ja sam sebi kupio legendarni GP1! Samo kad se setim ala smo to przili u srednjoj na casovima racunarstva! Aaa pa kad se spoje dva dvocasa sa nekim predmetom koji sam vec zaboravio, a koji nam je profesor Zvonko ocenjivao praveci prosecnu ocenu od druga dva premeta!!! Ah nikad prezaliti ta vremena!! NikaD! (BTW shibali smo GP1 na 386-cama sa 4 MB RAM-a)
Burazeru samuzeo Fable, ali nece da se instalirana XP! :-x
U svakom slucaju ima da se probere! Pa 150 dindzi, stvarno nije puno!

omnik je napisao(la):
...
To je verovatno zato sto ga nikada neces ni preci :mrgreen: :)

Pa i necu. Ta igra nema kraj. Postoji samo kraj glavne price.
Slicno kao i ti i Rally Masters ;)

Hmmm, znaci bas nista vredno 150 dindzi :confused:
Ok, odo i ja da pikam morrowind type;

Nedjo je napisao(la):
...

Ja sam sebi kupio legendarni GP1! Samo kad se setim ala smo to przili u srednjoj na casovima racunarstva! Aaa pa kad se spoje dva dvocasa sa nekim predmetom koji sam vec zaboravio, a koji nam je profesor Zvonko ocenjivao praveci prosecnu ocenu od druga dva premeta!!! Ah nikad prezaliti ta vremena!! NikaD! (BTW shibali smo GP1 na 386-cama sa 4 MB RAM-a)

Zato i nemash pojma o rachunarima :)))

Treba pregledati ono ima svasta za decu i ljude sa slabijim kompjuterima tipa P1...

Pravi oreginal kao Battlefield kosta oko 3500 din

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx PC i PLAYSTATION 2
Ko ce da daje 50 eura za igricu :rtfm:

edited by Vocko

Moram sa vama da podelim moje iskustvo sa " super jeftinim " originalnim igrama. Sinoc sam se šetao gradom i svratim u "praistorijskog slona", da pogledam pojedine audio i pc game naslove, pa na polici naletim na MOHAA (prvi deo igre), okrenem na poledjinu da vidim cenu, a tamo zuri u mene, više nego ja u nju, etiketa na kojoj stoji 4.680 din!?!?!?!?!? :boom: :whip :cuss:

Aponen je napisao(la):
Moram sa vama da podelim moje iskustvo sa " super jeftinim " originalnim igrama. Sinoc sam se šetao gradom i svratim u "praistorijskog slona", da pogledam pojedine audio i pc game naslove, pa na polici naletim na MOHAA (prvi deo igre), okrenem na poledjinu da vidim cenu, a tamo zuri u mene, više nego ja u nju, etiketa na kojoj stoji 4.680 din!?!?!?!?!? :boom: :whip :cuss:

I jesi li je kupio? :d

Najnoviji hitovi obicno kostaju oko 50€ kada izadju, medjutim vec nakon par meseci mogu da se nadju upola cene, a ubrzo i za manje. Naravno, s' onu stranu pruge...

E sad, kod nas se sa neke mrtve tacke mora krenuti - samo neka oni pocnu da donose originale, pa ce se i cena malcice "unormaliti".

Ja sam uzeo Total Anihilation original za 160 din (igrica ima dva cd-a!). Jes' da je iz 97 al' original je original (za promenu) - a i mnogo mi se dopada. Najradije bih za slične pare kupio Starcraft- Broodwars ali to nigde nisam video.

CORE 283 je napisao(la):
ja bi uzeo
secret of the monkey island
ako ima :)

Uh, to sam video u Knezu, i to pored plato knjizare kada se krene ka Kalemegdanu, pa pored ima ona radnja gde prodaju muzicke diskove i imas i PC, pa na onim visecim policama imas doticnu igru.

duskoo je napisao(la):
Ja sam uzeo Total Anihilation original za 160 din (igrica ima dva cd-a!). Jes' da je iz 97 al' original je original (za promenu) - a i mnogo mi se dopada. Najradije bih za slične pare kupio Starcraft- Broodwars ali to nigde nisam video.

U PM, gde si uzeo.????????$^%^&*$&$#&$#&#$&#$&#^&%#(
Prevrnuo sam grad da kupim Total Anihilation i nema. Imali su u Platou, ali se prodalo. Imaju samo dodatak, Kingdom, ali osnovni nemaju.

Poslednja izmena od urednika:
covece to bilo pre tri godine :wall:

illidan je napisao(la):
covece to bilo pre tri godine :wall:
:D :D
Mnogo je jako kada neko ovako izvuce tred iz naftalina!!

LM, ja sam pre dve nedelje kupio originalni AVP u domu sindikata! Uh kako se to igralo za vreme bombardovanja :D

Da li neko zna ko uvozi i prodaje originalne igre...može i adresa na PM...Pliz?! (majkemi!)

Je'l se već desilo da neko izvuče thread star 3 godine? Ili je ovo rekord? ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno