Šta je novo?

orchid righteous 3d II

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Nasao sam na buvljaku doticnu karticu super ocuvana e sad sta me zanima cini mi se da su voodoo 2 kartice morale da se nakace na neke postojecu karticu sa onim kablom iz izlaza pave kartice pa ide u ulaz voodoo-a pa iz njega u monitor. Ako sam u pravu gde bih mogao da nadjem taj kabl ili kako da ga vec napravim. Pomagajte!

kabl bi trebao da dobijes uz karticu...
doduse, jes da si je kupio na boovljaku :d

taj kablitj je dug oko 10-15 cm i na oba kraja ima obican VGA konektor, kao sto ide u graficku. pokusaj po elektro-radnjama...

pokusacu da taj kabl definitvno napravim posto tesko da negde moze da se nadje. Nego da li ce imati uticaj velicina tog kabla. I jos nesto da li je probao neko kombinaciju voodoo sa novijim grafickim karticama.

link2rage je napisao(la):
pokusacu da taj kabl definitvno napravim posto tesko da negde moze da se nadje. Nego da li ce imati uticaj velicina tog kabla. I jos nesto da li je probao neko kombinaciju voodoo sa novijim grafickim karticama.

imao sam nekada davno bas tu karticu pa se zato i javljam...

cimni neke od preprodavaca polovnjaka oni sigurno mogu pronaci neki takav kabl u nekom od prasnjavih uglova svojih `poslovnih prostora` 🙂

nije mi jasno zasto bi uparivao V2 sa bilo kojom od novijih grafickih kartica. sta podrazumevas pod `novijim`?

pa recimo sa 9000 pro. Zasto pitas me ti pa jednostavno zato sto neke stare igrice mnogo izgledaju na njoj nego na ovim novijim karticama. Doduse tu su glide wraperi ali nije to to.

link2rage je napisao(la):
pa recimo sa 9000 pro. Zasto pitas me ti pa jednostavno zato sto neke stare igrice mnogo izgledaju na njoj nego na ovim novijim karticama. Doduse tu su glide wraperi ali nije to to.

ma ok je sve to...ne verujem da se iko bavio takvim akcijama od prisutnih.

mene bi bas mrzelo da pravim kabl ili sl. iako sam ispratio sve sto je vredelo iz 3dfx lab-a...i uzivao u tome...

je bi ga, vreme pregazilo...ne verujem da ce ti te igrice izgledati zanimljivo danas...

mozda one star wars trke...to je bas letelo...

Nikakav problem nije upariti V2 sa novijim kartama. Kod mene radi BBA Radeon 8500 + Voodoo2 SLI. U starim igrama izaberem Glide, u novijim D3D. D3D gura ATI, a 3Dfx glajduje 😉

Nazad
Vrh Dno