Space
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.04.2006
- Poena
- 740
Ako treba tutorijal da se napravi samo kazi napravicemo tutorijal 😉 . Sto se tice bilo kojih drugih pitanja uvek smo otvoreni za pomoc i saradnju i svako koga je nesto interesovalo dobio je odgovor, bilo u trdu bilo na pm
Vi ste to sami obećali zajednici, ne vidim što bi to bio problem, ako ste već obeđali mogli ste to i da ispunite, a ne u fazonu i pm je ok.
:wave:
Pažljivo pročitaj biće ti jasno.I ne razumem ovo poslednje, koji je to ishitreni zakljucak?
P.S
Ja sam naveo zasto ja ne mogu nesto da uradim i naveo sam čvrst argument "zasto", a naveo sam i to da je mnogo lakse nekome ko je " u mogućnosti" da sprži nešto i da ide dalje, ja jednostavno nisam u toj mogućnosti i kao pojedinac zadovoljan sam svakim svojim rezultatom. E sad zasto niko od ekipe nije naveo da nesto može da se sagori, to je vaša stvar,ali možda bi bilo lepo i da se to podeli zajednicom, a ne ono fora na pm. Ponavljam Di i LN2 nije zezanje i uradiću sve da odradim ono što sam naumio i naravno sve ću pokušati sa podelim sa zajednicom, pa čak i probleme koje ste vi imali, ako ih bude.
Pozdrav Deki i ništa lično, mogao si da svratiš na pivo pa da popričamo o nekim veselim stvarima.🙂
:wave:
Poslednja izmena: