Šta je novo?

Opuštene igre za uz pivce :D

presretach

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2008
Poena
375
Pozdrav,
da li možete da napišete neke naslove igara koje su za opuštenciju, mozak na pašu da stavim što kažu.
Neka platforma ili šta god, prosto rečeno ladovina (igre) naslovi.
:wave:

PC-gridder.

Ali bi za C64 :):):)

Neke koje mi prve padaju na pamet Flower, Shadows of the Damned, Vanqiush, Limbo (mozda), Castle Crashers, Deathspank, Devil May Cry 4, Bayonetta, Super Meat Boy, God of War 3, LittleBig Planet, Mortal Kombat i Rachet and Clank a Crack in Time (odlicna platformska igra al teba malo vremena dok se zahukta) i nesto dosta starije npr Abe's Oddysee il Exoddus (doduse za njih treba povremeno dosta razmisliti kao i na kraju Limboa) a neke nadolazece koje izgleda da ispunjavaju taj opis: Bastion i Rock of Ages

Poslednja izmena:
Sinoc sam naleteo na ok igru "Ratchet&Clank quest for booty" .
Taman kratki nivoi da mi se pivo ne ugreje ;) .

Nisam igrataj deo al verujem da ako je isto formula kao i u a crack in time onda je odlicna za uzivanciju

Hmmm, možda Little Big Planet naslovi,ima fantastičnih nivoa na PSN-u (ko je voljan da ih traži) mada ponekad fizika Sackboya može da zasmeta...
Pade mi na pamet i Jak and Daxter: The Precursors Legacy na PS dvojci (3D platforma, prva igra iz serijala).

Mogu igre i za move kontrolere ;) .
Igrao sam Little Big Planet na PSP-u i moze lepo da oznoji :) .

Poslednja izmena:
Meni je killzone 3 sa moveom bio zabavan naravno treba sigurno nekih sat - 2 da se priviknes, e sad kvalitet killzone 3 kao igre je sporan :p,

No More Heroes je odlicna igra al nije sigurno za svakoga ima demo na psn pa ga okusaj, ja sam je do sada 2 puta presao igru iako je gameplay izuzetno repetativan ali stil igre i likovi su ono sto se jako istice a i igrati je sa moveom je mnogo vise zadovoljavajuce kada radis odredjene pokrete beam katanom nego obican stisak dugmeta upravo taj osecaj tokom borbe kada igras sa moveom je jos jedan razlog zasto ne dosadi.

Sestra mi kaze da je heavy rain dosta zanimljiv sa moveom, ja jos uvek to nisam probao

A sto se tice ovih manjih igara tumble i echochrom 2 su ok mada su vise logicke igre i zahtevaju malo veci nivo preciznosti

A ako imas jos nekoga uz tebe ima onaj psn naslov Sacboy's Prehistoric moves odlicno odradjeno al mora minimum u 2 igraca da se igra, 1 igra sa moveom i pomaze drugome koji kontrolise sackboya jelte

Kill zone 3 cepam sa puskom i malo je konfuzno ali covek se na lepo brzo navikne ;) .

Nazad
Vrh Dno