Šta je novo?

Optimus Led Keyboard

Dam 100e i na kraju prospem Pepsi po njoj ..... pa posle placem ko malo dete ceo dan :d :d

bila je prica da ce kostati oko 199.99$
za 100€ moze jedino ako ispadne iz kamiona...

Tarmi Ricmi je napisao(la):
Dam 100e i na kraju prospem Pepsi po njoj ..... pa posle placem ko malo dete ceo dan :d :d
Ili se iznerviras u zadnjem krugu GTR-a i napravis bad pixele na njoj :D

Tarmi Ricmi je napisao(la):

Zamisli tek da prospes poslednje pivo u kuci, a nijedna prodavnica u komsiluku ne radi :d

199$ je bilo nagadjanje. Na sajtu je pisalo "u randu prosecnog mobilnog telefona", s tim sto nam niko nije rekao sta se smatra prosekom...

Za dve nedelje cemo cuti. Tema jeste bila, nisam primetio, ali je tek sada objavljeno kada izlazi.

I jos nesto, pivo se ne pije sedeci sam za kompjuterom, vec sa drugarima u kafani ili pred TV-om |)

"It will cost less than a good mobile phone" kako kaze na sajtu...

E sad good mobile moze biti nokia 9xyz od cca 1000eur,a moze biti i nesto poput nokije 6680 cca 300eur,i sl.....

Znaci iz ovoga je tesko izvuci cak i okvirnu cenu (bar meni) :)

Ma ako bude do 200$ kupujem definitivno:)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ili se iznerviras u zadnjem krugu GTR-a i napravis bad pixele na njoj :D

Ja jok, vozim na volanu........jeeeeeee :d :d :d (sad sam isp'o faca) ...(iz Kostolac bre)
Pitanje : Da li na njoj radi onaj video za "popravljanje" mrtvih piksela :d

Lol, stvarno interesantna stvar. Svaki taster mali lcd, idealno za gledanje svih 70-ak kanala na kablovskoj tv... :d

Crni je napisao(la):
???

ako vec nisi dobro gledao, jesi li bar procitao ovo?
Shta ti nije jasno?Meni ta tastatura nebi nishta igrala kad sam se navikao na US raspored tako da i kad bih je imao nebi nishta na njoj drzao osim tog rasporeda tj nebi se navikavao na novi ;)

Poslednja izmena:
I ja bih uzeo samo bi drzao ovu staru pored u slucaju da treba nesto i da otkucam...hocu reci, ne deluje bas najudobnije za kucanje.

leksa je napisao(la):
Lol, stvarno interesantna stvar. Svaki taster mali lcd, idealno za gledanje svih 70-ak kanala na kablovskoj tv... :d

Hahha lol :)
Eto jos jedne zanimljive ideje :)

Znam da ovo dizem iz mrtvih, pa se stoga izvinjavam...ali ne mogu da odolim :D ...a sta se desava kada ste u Safe Mode-u ili u Recovery Console..ili bilo gde van Windows-a, driver ili prateca aplikacija se, naravno, ne load-uje, a moras otkucati neki text, a nemas pojma koje je slovo gde?!?! :D Mozda uz ovo parce hardware-a ide i neki free software koji je "brzi kurs slepog kucanja" cije je savladjivanje "highly recommended prior to installation"!!! :D :D :D

Sad tek videh ovo čudo, stvarno je jedinstvena ideja!
Rado bih je posedovao :D
Što se tiče safe moda, pretpostavljam da postoji neki default layout.

cini mi se da negde procitah da je 'driver independent' neki njen default...uz nju se dobija cd sa open source kodom koji podleze gpl...

Koliko sam video na netu, optimus tek krajem godine :(

Daki77 je napisao(la):
Znam da ovo dizem iz mrtvih, pa se stoga izvinjavam...ali ne mogu da odolim :D ...a sta se desava kada ste u Safe Mode-u ili u Recovery Console..ili bilo gde van Windows-a, driver ili prateca aplikacija se, naravno, ne load-uje, a moras otkucati neki text, a nemas pojma koje je slovo gde?!?! :D Mozda uz ovo parce hardware-a ide i neki free software koji je "brzi kurs slepog kucanja" cije je savladjivanje "highly recommended prior to installation"!!! :D :D :D

Nakacis privremeno ovu od 5E?
Isuvise je dobra ideja da bi te ovo sprecilo da je kupis.
Inace, jel se pojavilo negde ovo cudo?

Maul je napisao(la):
Nakacis privremeno ovu od 5E?
Isuvise je dobra ideja da bi te ovo sprecilo da je kupis...
Ma naravno, salim se ja malo...resenje je: jednostavno + revolucionarno = genijalno! Ni ja ne mislim da ce u startu biti mnogo manje 300€/$300 ali ako ovo "zazivi", eto svima nama za jedno godinu-dve prihvatljive spravice! A jos kucanje u mraku...uh, ne smem ni da zamisljam :D

Ako je ova sa 3 tastera 100$, da li zanci da ce na toj za 300 da bude samo 9 OLED atstera? :d

PJ je napisao(la):
Ako je ova sa 3 tastera 100$, da li zanci da ce na toj za 300 da bude samo 9 OLED atstera? :d
Ne, bice ih 10 :D jer cena neznatno opada sa porastom broja tastera (kablovi, deo elektronike... to je isto/slicno bez obzira na broj tastera :d)

A ja kapirao da taj deo dobijas gratis uz ove "ekrancice", mada, moze da bude i popust od 10% na kolicinu tastera :D

'bar dan, dajte mi 27 tastera i postolje sa mogucnoscu prosirenja do 88 :d

update :D

Price: 43 990.00 rub.
approx. 1564.37 US$
approx. 1256.86 €

optimusmaximus01jv2.jpg

http://www.artlebedev.com/everything/optimus/

Cijena prava sitnica... :smoke: Mada bih je rado posedovao, iako ima mali enter :p

Auu , tek sam sada video - stvarno mali enter :D E *** onda nista, moracu da otkazem porudzbinu :D :p

E, fala ti Bože! Prva tastatura koja ima any key, kako kaže slika.
Do sada me je gomila programa obaveštavala da moram da pritisnem any key da nastavim, al još ni jedna tastatura do sada nije imala any key. :d:d

za 1500$ me bas cudi da ne idu ko alva |)))

Nazad
Vrh Dno