miljan_bgd
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 19.11.2023
- Poena
- 20
Moze li neko da napise sta da iskljucim ili sta vec u windowsu da mi bolje rade igrice, treba mi prvenstveno za cs.
Connection states i CPU cycle waste.Kakve veze ima telemetrija ?
ryzen 7 2700Kakve veze ima telemetrija ? Isključi sve nepotrebne startup programe i Game/Xbox opcije.
Koja ti je knfiguracija pa da moraš da optimizuješ za CS ?
Nit ide stalno nit mnogo, čak i za benchmark nije više od statističke greške ako i toliko.Connection states i CPU cycle waste.
Gde iskljucujem game i xbox opcije?Nit ide stalno nit mnogo, čak i za benchmark nije više od statističke greške ako i toliko.
Ti očigledno brkaš connection state sa količinom podataka.Nit ide stalno nit mnogo, čak i za benchmark nije više od statističke greške ako i toliko.
Memory integrity jel tako? Microsoft Vulnerable Driver Blacklist mi je ukljucen..Core Isolation treba staviti na OFF.
Kako?Ugasi telemetriju.
Memory integrity jel tako? Microsoft Vulnerable Driver Blacklist mi je ukljucen..
Kako?![]()
Vazi ali kako se zove ta javna telemetrija brateSamo se javna telemetrija može ugasiti i za to možeš da upotrebiš ovaj tool. Postoji i telemetrija koja je kernel based, ali nju je nemoguće ugasiti. Dok igraš CS, poželjno je da ugasiš svaki program koji se "kači" na net. Bez obzira da li on nešto skida ili ne.
ugaseno mi biloOptions to optimize gaming performance in Windows 11 - Microsoft Support
Directions for turning off memory integrity and the Virtual Machine Platform to improve gaming performance, and the risks of doing so.support.microsoft.com
Samo pozicioniraj kursor miša na stavku za koju ti nije jasno šta znači, i izleteće floating window sa objašnjenjem. Budi oprezan, jer ono što nije recommended za uklanjanje, nemoj uklanjati. Edge na primer.Vazi ali kako se zove ta javna telemetrija brateUsao sam u ovo od Chrisa sto si poslao
Telemetrija i ostale gluposti se ne gase da bi se dobio veći fps, već da bi se smanjio ping i lag spikes. Apsolutno je nebitno da li je mašina zver ili neka kanturina.nikakva optimizacija, telemetrija ti nece pomoci...drugi cpu, druga gpu za cs2..
4NetworkThrottlingIndex i SystemResponsiveness koliko je kod tebe ovo? kod mene je prvo "a" a drugo "14"Telemetrija i ostale gluposti se ne gase da bi se dobio veći fps, već da bi se smanjio ping i lag spikes. Apsolutno je nebitno da li je mašina zver ili neka kanturina.
Istina, neka optimizacija windows samo ako su zabrljani, za čiste windows sve to radi malo do nikako. Samo bilji HW može da napravi vidljivu razliku. Miljane, probaj ovo
Pogledajte prilog 450187
To je skoro kao safe mode ali sve radi.
Ne mogu nista da uradim, posle minut mi izbaci erorIstina, neka optimizacija windows samo ako su zabrljani, za čiste windows sve to radi malo do nikako. Samo bilji HW može da napravi vidljivu razliku. Miljane, probaj ovo
Pogledajte prilog 450187
To je skoro kao safe mode ali sve radi.
Šta si poslednje uradio pre nego što se pojavilo ovo ?Ma sad ne mogu ni da podignem sistem brate... Imao sam pasword na windowsu i sad ne mogu da unesem lozinku uopste..
Isao na diagnostic startup ali ki je ja mislim stikliralo i selectice startupŠta si poslednje uradio pre nego što se pojavilo ovo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari