Moze i jedan dvostrani sasvim super radi performanse su 15% bolje.Pozdravmmarky je napisao(la):Memory interleaving zamisli kao Stripping mod kod RAID-a ali za memoriju 🙂
Za cetvorostruki ti trebaju cetiri memorijske banke odnosno cetiri jednostrana ili dva dvostrana memorijska modula (najverovatnije ovo drugo posto ne verujem da imas plocu sa cetiri lezista za memoriju na AMD platformi)
Pozdrav...
Radi brze i sa jednim jednostranim.MAMADZULA je napisao(la):Moze i jedan dvostrani sasvim super radi performanse su 15% bolje.Pozdrav
jddipqd je napisao(la):Radi brze i sa jednim jednostranim.
Menjaj to za NCP.Golden je napisao(la):e to sam bas hteo da ptam !
Ma imam neki Hynix a magistrala mi na 140 pa nesto nece na vise od `medium` i ponekad zeza na 4-way a imam jedan dvostrani modul i sve na KT7E, bljak.
Broz je napisao(la):Bicu kratak a govorim iz (ogromnog)iskustva🙂 Vi sto imate amd platforme i hocete da budzite memoriju bezite od hyundai-a!!!!!! Katastrofalno podnosi interliv turbo i sl
I naravno poslusajte Gedzu...
pozdrav
Broz je napisao(la):Bicu kratak a govorim iz (ogromnog)iskustva🙂 Vi sto imate amd platforme i hocete da budzite memoriju bezite od hyundai-a!!!!!! Katastrofalno podnosi interliv turbo i sl
I naravno poslusajte Gedzu...
pozdrav
Aca je napisao(la):Pu bre al ispljuvaste Hynix (Hyundai). Svojevremeno sam imao par modula od 128Mb Hyundai i svi su bez problema radili 150Mhz CAS2 na turbo setovanju. 🙂
Broz je napisao(la):Dobro si ti to primetio🙂 Inace cudna su ta podesavanja. Ja sam imao memoriju koje je na kt7a radila sa svim tim performance setovanjima(da ne nabrajam sada) a nije htela da bekne na cas2-2-2 kad sam je zabo u tusl2-c, bas cudno😉
Aca je napisao(la):Znaci imao si dobru plocu koju si zamenio za losu. 😀 😀
Broz je napisao(la):Bockaj bockaj komsija🙂 Jesi cuo za ono da i komsiji krava bude ziva i zdrava😀
Aca je napisao(la):Nacuo sam nesto, ali jos moram da poradim na tome. 😀 😀
notax je napisao(la):Odlicno. Pozeli komsiji iz New Yorka sretnu Novu Godinu. 😀
To shto si rekao nema veze sa lezishtima u plochi !mmarky je napisao(la):Memory interleaving zamisli kao Stripping mod kod RAID-a ali za memoriju 🙂
Za cetvorostruki ti trebaju cetiri memorijske banke odnosno cetiri jednostrana ili dva dvostrana memorijska modula (najverovatnije ovo drugo posto ne verujem da imas plocu sa cetiri lezista za memoriju na AMD platformi)
Pozdrav...
Nemaju samo AMD ploce. Imaju i Intel ploche sa VIA chipsetom 😀Gidra85 je napisao(la):Taj 4 way interleavin ili kako se vec zove imaju samo AMD ploce??? Ja tu opciju nemam na BX-u.:wave;
drfedja je napisao(la):Memory interleaving , kao prvo , deli jedan memorijski modul na banke od po 32 MB i to ako imash 128 MB RAM-a mozesh da koristish 4-way interleaving.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari