Šta je novo?

Opticka vlakna...?

stevs986

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
309
Prvo, izvinjavam se svima ako tema nije na svom mestu, ali mislio sam da je ovde najprikladnije...

Imam seminarski rad na temu "Karakterizacija optickih vlakana", e sad ja ne trazim uradjeni seminarski ili tako nesto (iako ne bi skodilo :D ) nego samo da me neko malo uputi na neku literaturu po mogucstvu na srpskom jeziku jer mi engleski nije bas na zavidnom nivou. Unapred hvala...

Sta ti studiras? Ne mogu da ti ponudim materijale, ali mogu da te pozovem da dodjes na predavanje "Mreze sledece generacije i uloga optickih komunikacija" i cujes nesto o tome.
Evo detalja:
Predavac Milorad Cvijetić, Potpresednik i glavni tehnički strateg NEC Amerika
Datum 28.05.2007
Vreme 15:00
Mesto svečana sala sala IRITEL-a, Batajnički put 23
Ja cu biti tamo. Ti dodji kao i svi zainteresovani koji citju ovu temu.

Studiram na Visoj elektrotehnickoj skoli na smeru racunarska tehnika, a to mi je seminarski iz Telekomunikacija. Rado bih dosao...

Koliko sam upoznat predavanje je otvorenog tipa, ali naravno previdjeno za studente, profesore,strucnjake i druge koji se bave optickim telekomunikacijama pa i elektrotehnikom u celini ili gaje interesovanje prema istom.

Počni ozbiljno da učiš engleski jezik, inače si prs'o sa svakim ozbiljnim poslom u toj struci za vjeki vjekov.

Vrh Dno