Šta je novo?

Optical mouse

ja sam ga imao 15 meseci a sad je nesto crko...super je samo ako crkne nema sanse da se nadje serviser. Ako zelis malo rizikovati stvarno je odlican.

Dosta se raspravljalio o tome ovde. Ako imas love slobodno ga uzmi, jer su opticki misevi odlicni. Ne znam za vas ali ja nisam primetio neku predost kuglicnih miseva u odnosu na opticke u igricama, igram i Quake i CS, ali ne vidim razliku.

Mene je samsungov zezao posle 2 dana rada.Imaju problem sa podlogom, trebala bi da bude jednobojna.

Ne mrdaj mis po staklu ili nekoj jako reflektujucoj podlozi i sve je ok.Logitech dual-optical,rezolucija 1600dpi oko 50eur.

Dexxa

```

Dexxa

Ja imam gore navedeni mis i nisam nesto pretereno zadovoljan. Na podlozi se ponasa cudno a na cistom stolu ok. U CS mi izgleda da je precizniji ovican kuglicni mis. Kod ovog mog optickog nekako kao da su veliki skokovi u pomeranju. Kada ga skoro jedva pomeram mis se ne pomera nego gada sam malo grublji onda da. To me mnogo nervira u CS-u. Jos da kazem da je mis ps/2. Sta da radim?????:wave; :confused: :mad:

Nazad
Vrh Dno