MomaLS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.03.2006
- Poena
- 304
E ovako imam dva rezaca Optiarc AD-7170A i imam jedan veoma zanimljiv problem s' njima, kad je startovan xp rezaci nemogu da procitaju verbatim dvd diskove dok sve ostale citaju i kopiraju sa lakocom a za verbatimove diskove uglavnom kazu blank cd ili windows corupted, sledeci problem je u tome sto kad narezem neki dvd disk bilo koje marke on nije u stanju da ga procita dok ostali rezaci ili romovi citaju bez problema, a najveca fora je u tome je sto rezaci rade fenomenalno pod vistom i citaju i rezu ma sve ali brljave pod xp-om, znaci gremlini su umesali svoje prste i napravili lom :wall:
Probao sam ponovo da reinstaliram xp i opet isto, nosio rezace kod drugova i kod njih se desava isto, flesovao sam ih i nista nije pomoglo mogu samo da ih bacim ali mi se nebacaju zato sto rade pod vistom a nece pod xp-om :crash:
Probao sam ponovo da reinstaliram xp i opet isto, nosio rezace kod drugova i kod njih se desava isto, flesovao sam ih i nista nije pomoglo mogu samo da ih bacim ali mi se nebacaju zato sto rade pod vistom a nece pod xp-om :crash:
Poslednja izmena: