a reci mi, sta mislis u vezi sa onom obzervacijom vezanom za kvalitet vode? Nekako mi je na tvojim slikama...bolja voda!?Ji 4Tze je napisao(la):ne gresis ti ni u chemu sem u verziji renderaobicno je novija brza
moj test je u 1.47
pa jel imas ti neku preporuku za renderovanje u svrhu testiranja procesora?Ji 4Tze je napisao(la):Nisu u svim verzijama istog render plugina jednaki rezultati (zavisi i od samog rendera, negde razlika nema, negde su razlike drastichne - mislim na sam kvalitet rendera). Nekad se desava da je veca brzina rendera u novijoj verziji dobijena i naustrb kvaliteta (manjim delom, naravno). Isto tako i moguce da treba scena da se i prematerijalizuje i ponovo nameste render setovanja. Vray je malo, sta znam, poprilicno nekompatibilan i sa samim sobom, to je pogotovu bilo izrazeno pri prelasku sa 1.09 na 1.4x gde je nekad npr. render spremljene scene u starijem renderu bio i brzi od rendera u novoj verziji![]()
pa i meni se dopada!Spirit je napisao(la):Pa sta fali ovome? Meni je ovaj test mnogo merodavniji od raznih Sandri i 3D Markova...
e yebaga! sad je gotovo. Koristim ovo sto mi je Spirit obezbedio - 1.5! Tu je sta je!Ji 4Tze je napisao(la):slobodno testiraj s tom scenom, samo obrati paznju na verziju rendera da bude 1.47 ili cekaj da 'rekompajliraju' scenu za neku noviju verziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari