Šta je novo?

[OPT] A4tech X7 tastatura, mis i podloga ( g800, x-748k i xl- 747h, 801MP)

I gde je na kraju taj opis? :)
Ja inace imam Spajdera malo vise od godinu dana, platio sam ga oko 3000 tada a gledao sam miseve do 50e i nisam pogresio. Kupio sam takodje x7 podlogu, najmanju mogucu jer mi je sto mali.
Mis mi radi kao i prvog dana, cepam CS redovno i nikada me do sad nije izneverio, uz malo vezbe, gadjacete hedove na keca. :D Pogotovo sa emkom kada podesite srednji klik. Ko ima dobre reflekse, pri vecoj brzini misa, sa awp-om, sejacete smrt. xD
Normalno mis nikada nisam bacao, udarao, zlostavljao :D itd i radi savrseno na njegovoj podlozi, malo se teze cisti od prasine ali uz malo truda sve se moze. :)
U poredjenju sa ortakovim Gigashit misem koji je isto namenjen igrama kao i u poredjenju sa mx-518, ovaj mis ih sabija, kada uzmem mx-518 posle igranja na Spyder-u u CS i krenem da igram CS sa mx-518, imam osecaj kao da sam iz aviona seo u skolski bus, jednostavno ne mogu da se naviknem na sporost mx-518 u poredjenju sa Spyder misem.

Eto, to bi bio opis :) Hvala na pomoci! :)

Posto vec nek vreme koristim spajdera na poslu evo par utisaka. U poredjenju sa mojim 747k mis ima par unapredjenja i jednu manu. Bolji je skrol, malo mozda bolji mikroprekidaci, guma sa strane misa ima bolji profil pa mis jos manje kliza. Ono sto me nervira je: antivibrate dugmence posto je veoma lagano drnda od podlogu ako nije neka platnena. Resenje, prelepio :)
I na 747k ima jedan klizac vise sa donje strane misonje koji je velik i doprinosi stabilnosti misa, jednostavno mis za sad bolje leze. videcemo kad se malo ostruzu klizaci kako ce biti :)

E ljudi, znam da budim temu al' da ne otvaram novu, imam G800MU tastaturu, i oscar keyboard editor ne moze da je prepozna. Jel postoji neka fora da je prepozna? Neko je pominjao kao PS2 to USB adapter .. ?

Vrh Dno