Bobi4ever
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.08.2011
- Poena
- 210
Moja oprema
- CPU & Cooler
- 5700X3D + Deepcool 360 Castle V2 RGB + EK Nucleus Dark
- Matična ploča
- ASUS ROG B550-E
- RAM
- G.Skill Trident Z Royal 2x8 3600 MHz
- GPU
- Gigabyte Aorus RTX 3070
- Storage
- Samsung 990 PRO 1TB + Aorus RGB 512GB + 860 EVO 1TB
- Zvuk
- SMSL SU-1 + Edifier r2000DB + MR4 + HyperX Orbit + Cloud III
- PSU
- Seasonic Platinum 750w
- Kućište
- Fractal Design Vision S2 Blackout + Phanteks D30 140 mm
- Monitor
- Agon Pro 24.5" 360Hz
- Miš & tastatura
- Glorious Model D + Asus Gladius III AIMPOINT Wireless + Corsair Scimitar Pro RGB + Fnatic MX Red Silent + SCP TKL Tournament Pudding Edition
- Ostale periferije
- Asus Scrabbard II
- Laptop
- Dell G3
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Wireless provajder
I gde je na kraju taj opis? 
Ja inace imam Spajdera malo vise od godinu dana, platio sam ga oko 3000 tada a gledao sam miseve do 50e i nisam pogresio. Kupio sam takodje x7 podlogu, najmanju mogucu jer mi je sto mali.
Mis mi radi kao i prvog dana, cepam CS redovno i nikada me do sad nije izneverio, uz malo vezbe, gadjacete hedove na keca.
Pogotovo sa emkom kada podesite srednji klik. Ko ima dobre reflekse, pri vecoj brzini misa, sa awp-om, sejacete smrt. xD
Normalno mis nikada nisam bacao, udarao, zlostavljao
itd i radi savrseno na njegovoj podlozi, malo se teze cisti od prasine ali uz malo truda sve se moze. 
U poredjenju sa ortakovim Gigashit misem koji je isto namenjen igrama kao i u poredjenju sa mx-518, ovaj mis ih sabija, kada uzmem mx-518 posle igranja na Spyder-u u CS i krenem da igram CS sa mx-518, imam osecaj kao da sam iz aviona seo u skolski bus, jednostavno ne mogu da se naviknem na sporost mx-518 u poredjenju sa Spyder misem.
Ja inace imam Spajdera malo vise od godinu dana, platio sam ga oko 3000 tada a gledao sam miseve do 50e i nisam pogresio. Kupio sam takodje x7 podlogu, najmanju mogucu jer mi je sto mali.
Mis mi radi kao i prvog dana, cepam CS redovno i nikada me do sad nije izneverio, uz malo vezbe, gadjacete hedove na keca.
Normalno mis nikada nisam bacao, udarao, zlostavljao
U poredjenju sa ortakovim Gigashit misem koji je isto namenjen igrama kao i u poredjenju sa mx-518, ovaj mis ih sabija, kada uzmem mx-518 posle igranja na Spyder-u u CS i krenem da igram CS sa mx-518, imam osecaj kao da sam iz aviona seo u skolski bus, jednostavno ne mogu da se naviknem na sporost mx-518 u poredjenju sa Spyder misem.