Šta je novo?

[OPT] A4 tech-X7-800MP podloga za miša

Koji car...:D Baš je glupo da podeliš tu sitnu informaciju sa ostalima...:p GDE?

Poslednja izmena:
I mene zanima gde je ima ? Uz'o bi' je da je stavim u stek, za vreme kada ne bude mogla da se nadje u prodaji. Stvarno je vrh za ove pare. SLuzi mi evo skoro 2.5 godine. Ko avijon :D

Takodje je imam nesto vise od godinu dana sa ostalom A4 Tech periferijom i jako sam zadovoljan njima.
Za svaku preporuku buducim kupcima!

a4 tech objashnjava low budget kupcima... u rangu je nekih mnogo skupljih imena... ja nemam ovu 800 seriju... jer ne znam kakve su te plasticne podloge... nemam iskustva... ali imam 300MP koja je 400x nesto... i prezadovoljan sam... :)

Da malo osvezim temu......nadjoh ovu podlogu juce slucajno u jednoj radnji u Pancevu.....u cosku na nekoj polici hvata prasinu ko zna koliko dugo, poslednji primerak....cena 1200RSD.....bas sam se istrosio jel da?......sjajna podloga, u stvari dve sjajne podloge za iste pare.....klinac vozi po njoj G700s, radi kao podmazan......i deluje da ce trajati dugo, dugo....mislim da vredi mnogo vise nego sto kosta.

Nazad
Vrh Dno