Šta je novo?

Opravka N-Gage-a QD

• Začetnik teme Začetnik teme emv412
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

emv412

Cenjen
Učlanjen(a)
01.02.2013
Poena
195
Imam veoma star N-Gage QD koji je kupljen polovan jos 2006. godine. Danas pokazuje znake slabosti u smislu da je

pojedinim tasterima ocigledno oslabio kontakt sa maticnom plocom - potrebno je jace ih pritiskati (ponekad se desi da se nekim cudom tada pritisnu dvaput)

citac kartica ocajno radi - ubacim karticu na kojoj ima 400kB podataka a on je ucitava ko da ima 2GB (kartica je inace kapaciteta 512MB)

izbacuje karticu kad mu se hoce - sta god ja radio na telefonu, sve se najednom zatvori, izbaci se poruka da sam izvadio karticu bez prethodno izabrane opcije za to (pritom karticu nisam ni pipnuo) a odmah posle te poruke izlazi sledeca - da je kartica ubacena (posle ove poruke cekam 20 minuta da je ucita... ako necu da cekam toliko dugo izvadim je odmah i vratim - onda kao radi)

softver je prepun bagova - vecito mu izlaze neke greske, pada brzina u radu, itd. ...

svakih par meseci moram zbog ovih problema da radim *#7370# da bi se sve normalizovalo. Moje pitanje je - da li bi uopste bilo isplativo ulagati u servis, posto pretpostavljam da bih danas ovakav telefon mogao da prodam za nekih 15ak evra...

Hvala unapred! 🙂

Poslednja izmena:
Mozes da razmislis i o ovome...
🙂

http://dx.com/p/refurbished-nokia-n-gage-qd-game-phone-w-2-0-tft-lcd-gsm-dual-band-and-java-grey-115974

a kako da ga dam na refurbish? posto vidim ovaj sajt samo prodaje... ako si mislio na to?

Mislio je da kupiš taj refurbished (koji, inače, nemaju na stanju).

Popravka tvog primerka nije isplativa.

Nazad
Vrh Dno