Šta je novo?

Oppo Find N5

E ovakav fold sam pozeleo odmah. Ovo je vec skroz upotrebljiva tehnologija, bravo za Oppo, oduvek su bili pioniri raznih tehnikalija.

Baš se dobro pokazao i kod bugara. U budućnosti bi trebale i cene da odu dole za ovakve uređaje, npr umesto 1800e da se smanje na nekih ~1200. Mada opet, pitanje je koliko će apple fold koštati, ne bi me čudilo da bude oko 2k

Jedini problem su reklame u softveru...sta znam, bolje da povecaju cene malo i da ispeglaju softver bez reklama, nego ovako. :)

Honor Magic V4/V5
▫️8"±2K 120Hz LTPO OLED Internal Screen
▫️6.45"± 120Hz LTPO OLED External Screen
▫️Snapdragon 8 Elite 🐉
▫️50MP 1/1.5x" Main (OIS)
▫️200MP 1/1.4" (3X±) Periscope Telephoto
▫️IPX8
▫️Less than 9mm
▫️Wireless Charging
▫️Satellite Communication
▫️Side-Mounted Fingerprint

evo kako može HP3 (HP9?) 3X u <9mm fold :p

Nakon onoga što je predstavio Samsung, vagam samo između Find N5 i Magic V5. Vivo koliko znam nema podrške za eSim, pa bih ga preskočio.
Kod Oppo mi se sviđa malo širi i veći ekran, ali ne znam kakav je softver (Color OS) u poređenju sa Magic OS. Nisam koristio ni jedan ni drugi.
U Hong Kongu Oppo košta oko 1000eur, što je OK cena, a verujem da će za 2-3meseca i Magic V5 koštati isto ili slično.

Poslednja izmena:
Nakon onoga što je predstavio Samsung, vagam samo između Find N5 i Magic V5. Vivo koliko znam nema podrške za eSim, pa bih ga preskočio.
Kod Oppo mi se sviđa malo širi i veći ekran, ali ne znam kakav je softver (Color OS) u poređenju sa Magic OS. Nisam koristio ni jedan ni drugi.
U Hong Kongu Oppo košta oko 1000eur, što je OK cena, a verujem da će za 2-3meseca i Magic V5 koštati isto ili slično.
kao trenutni korisnik find X8 ultra i povremeno u dodiru sa Honorom i Huawei-em i svim ostalim a dugogodišnji Samsung korisnik, ColorOS >>> bilo šta drugo.
jedini za koga bih ga možda menjao je OneUI ali sa boljim hardverom i da još malo više peglanja.

nećeš pogrešiti sa ColorOS nikako.

si siguran da je to cena? gde god sam gledao sad na brzinu, vrti se oko 2k dolara.

Hvala. U prilogu je screenshot; ako ne grešim, CPH2671 je oznaka za global verziju.
Gledao sam na www.price.com.hk

Prilozi

• Screenshot 2025-08-03 153952.png
    Screenshot 2025-08-03 153952.png
    412.5 KB · Pregleda: 7
Nazad
Vrh Dno