Šta je novo?

Opomena, zasto?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zašto uskraćivati nekome prodaju ako možda od toga ta osoba živi? I onako naša država ima problema sa manjkom radnih mesta, plus ti ljudi poboljšavaju sebi kvalitet života a i krajnjim korisnicima pružaju šansu da kupe nešto za realniju i pristupačniju cenu a ne da budu podložni monopolu jakih firmi.
Neko je sigurno dobio tj uzeo velike pare da ovo sprovede ovde!

Aman postoji pc berza za takve stvari. Ovo je forum koji nema primarnu namenu za oglase. Kome se ne svidja takav sistem nek napravi sajt koji je namenjen bash za to.

ovo postaje krajnje smeshno
5 poena zbog ovoga

delilac pravde: kudhiatex

e sad ako tjemo da cepidlachimo user g ne postoji! u tom sluchaju chak i da sam vredjao (a iz prilozhenog se jasno vidi da nisam), vredjao sam nepostojetjeg korisnika.
i shta je problem, samo skinite poene i no hard feelings. priznajte greshku. inache isti taj user je rekao
da li vi igrate igru ili samo palamudite
,to kao nije vredjanje? po mom mishljeju nijedno ni drugo nisu zasluzhili warn ali bar budite dosledni.

@miligor
Pravila kažu jedno, moderatori kažu drugo, a Peca smišlja treće... Elem, ti pusti ono što kažu pravila, jer očigledno ona važe samo za neke, a ono što kažu moderatori za ostale, tako da se drži toga, da ne bi ubuduće dobijao po ušima ni kriv ni dužan.

E da...

Prodajem 3 godine staža na forumu, ponude na PM :d:D:d

Poslednja izmena:
Moderator KUDTIHAEX je obavesten da treba da se ukljuci ovde: ne mogu ni ja da pricam o necemu o cemu pojma nemam

ovo postaje krajnje smeshno
5 poena zbog ovoga

delilac pravde: kudhiatex

e sad ako tjemo da cepidlachimo user g ne postoji! u tom sluchaju chak i da sam vredjao (a iz prilozhenog se jasno vidi da nisam), vredjao sam nepostojetjeg korisnika.

Da vazi... obracao si se G!!!-u eksplicitno u toj temi. Tako da nisi vredjao nepostojeceg vec postojeceg korisnika. Drugo, ako ti se ne dopada necije misljenje otkud ti ideja da se kaze "nalupetao"? Tako bih i ja sad mogao da kazem da si ovakav ili onakav jer pokusavas da prikazes kako neki korisnik ne postoji i da si zrtva moderatora koji ima pik na tebe (sto nikako ne bi bilo lepo niti je to nacin da se komunicira sa drugima na forumu). I na sta bi to licilo? Nadam se da se slazemo oko toga.

Znaci, ne moras da se slozis sa G!!!-em oko VATS-a ali mozes to da izrazis na uljudan nacin. Sa druge strane, neko je prijavio tvoj post kao "vredjanje" ako se ne varam, otuda moja reakcija a ne zato sto mi je bilo jako dosadno u zivotu pa sam resio da delim kaznene poene eto tako niti sam to ikada radio :)

Poslednja izmena:
@miligor
Pravila kažu jedno, moderatori kažu drugo, a Peca smišlja treće... Elem, ti pusti ono što kažu pravila, jer očigledno ona važe samo za neke, a ono što kažu moderatori za ostale, tako da se drži toga, da ne bi ubuduće dobijao po ušima ni kriv ni dužan.

E da...

Prodajem 3 godine staža na forumu, ponude na PM :d:D:d

Pravila ne vaze za pojedince, vaze za sve. Ne znam po cemu si ti zakljucio da je pravda na ovom forumu selektivna? Samo nemoj da mi kazes kako u nekim sobama na forumu ljudi mogu da pricaju sta hoce a u drugim moderatori zlostavljaju i sprovode teror jer to nije istina - nas moderatora je malo a soba je jako mnogo.
Svi koji prijave bad post, ali bukvalno svi, budu ispostovani i sve postove procitam(o) i sve teme pregledam(o). Desi se ponekad i da ostetim nekoga (nije tajna, desavalo se i da greskom banujem nekoga ili da nekoga malo jace zviznem po ushima) ali ako se greska desi ja se uvek uljudno izvinim i skinem poene.

Dakle, ako zelis da pomognes da se kvalitet diskusije na forumu odrzi na pristojnom nivou, koristi Report dugme i nemoj samo da pricas kako mi radimo svoj posao selektivno jer nisi svestan koliko postova i tema u toku dana bude obrisano i koliko usera bude opomenuto zbog nedolicnog ponasanja.

1. ...moderatori zlostavljaju i sprovode teror jer to nije istina - nas moderatora je malo a soba je jako mnogo.
2. ...ili da nekoga malo jace zviznem po ushima, ali ako se greska desi ja se uvek uljudno izvinim i skinem poene.

Jos ces i samog sebe da ubedis

...ili da nekoga malo jace zviznem po ushima...

Poslednja izmena:
Za sve ove godine staza na forumu imao sam dve situacije sa moderatorima:jednom sam popio warn bez razloga (nisam se bunio) i jednom nisam dobio warn iako sam ga debelo zasluzio (opet se nisam bunio:D).Ono sto hocu da kazem je da su moderatori samo ljudi koji ponekad prave greske i zaista ne verujem da nekoga namerno ostete.
Ako se postuju osnove elementarne kulture na ovom forumu,garantujem da nikad necete imati problema sa administracijom .

Da vazi... obracao si se G!!!-u eksplicitno u toj temi. Tako da nisi vredjao nepostojeceg vec postojeceg korisnika. Drugo, ako ti se ne dopada necije misljenje otkud ti ideja da se kaze "nalupetao"? Tako bih i ja sad mogao da kazem da si ovakav ili onakav jer pokusavas da prikazes kako neki korisnik ne postoji i da si zrtva moderatora koji ima pik na tebe (sto nikako ne bi bilo lepo niti je to nacin da se komunicira sa drugima na forumu). I na sta bi to licilo? Nadam se da se slazemo oko toga.

Znaci, ne moras da se slozis sa G!!!-em oko VATS-a ali mozes to da izrazis na uljudan nacin. Sa druge strane, neko je prijavio tvoj post kao "vredjanje" ako se ne varam, otuda moja reakcija a ne zato sto mi je bilo jako dosadno u zivotu pa sam resio da delim kaznene poene eto tako niti sam to ikada radio :)
a da malo prestanesh da smatrash da si ti jedini pametan i da smo svi ovce. on mozhe da kazhe svima da palamude a ja ne mogu njemu da kazhem da lupeta? makes perfect sense. ipak je on mod na rur-u, morate da se drzhite zajedno.

Zao mi je druze ali ja nemam ego niti sam sujetan tako da lajes na pogresno drvo.
Takodje svaka insinuacija na temu "modovi se drze zajedno" je bespotrebna i smesna je jer ja realno nemam nikakve veze sa RUR forumom niti sam do sada znao da je on tamo mod.
Umesto sto unapred sa predrasudama ulazis u diskusiju samnom zapitaj se da li si mozda opomenut sa razlogom.... a sto se tice pameti, daleko od toga da sam najpametniji i najsposobniji.
Ako ti smatras da je njegov post nedolican, onda ga prijavi umesto sto uzimas stvar u svoje ruke po principu "oko za oko zub za zub" jer su moderatori tu da resavaju takve probleme i sprecavaju vredjanje, prozivke i beskoristan shum.

Poslednja izmena:
1. ...moderatori zlostavljaju i sprovode teror jer to nije istina - nas moderatora je malo a soba je jako mnogo.
2. ...ili da nekoga malo jace zviznem po ushima, ali ako se greska desi ja se uvek uljudno izvinim i skinem poene.

Jos ces i samog sebe da ubedis

...ili da nekoga malo jace zviznem po ushima...

Meni nije asno po kom osnovu se ti bunis kada si jasno prekrsio pravila foruma o oglasavanju? Imao si oglase koji su bili postavljeni u roku koji je manji od 7 dana. Sta tu ima dalje da se raspravlja?
Ako imas na nesto da se zalis postoji PM pa izvoli.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno