Šta je novo?

Opis igre: Crysis 2

1) nex999 se ne bavi pisanjem opisa za Benchmark
2) traži se doza objetivnosti a taj uslov pomenuti ne ispunjava s obzirom da godinama isčekuje C2 i nije spreman da prihvati činjenicu da igra nije ispala ono što je trebala biti (ista priča kao driver i GT5)
3) Joy nije fan konzola, ne znam otkud ti to

1)Ne vidim cemu prica o tome uopste (a nije tebe ni pitao, vec mene? )
2)Igra nije ispala ono sto je mogla biti, a sto pre se to prihvati, pre se shvati da je igra jako dobra takva kakva je. Cisto da ne ispadne da si ti Maksime strucnjak i za divizije i za mene...
3)Ovo si pogodio, jer sad svi znamo da ne voli konzolaske portove:d

Poslednja izmena:
Da li će se oglasiti neko povodom mog predloga o promeni sistema ocenjivanja i besmislenosti istog koristeći procentualnu skalu? Ili će odgovor biti: tako rade i svi ostali mainstream mediji, pa ćemo i mi (pratiti krdo). :)

Poslednja izmena:
Meni nije jasno zbog čega je ova tema otvorena uopšte?

Review je u prilično objektivan, ali igra kao igra nije ništa posebno pa samim time ne vidim baš mnogo smisla da se otvara još jedna tema koja pokriva ovaj naslov... A i nekako mi se čini da će vrlo brzo biti zaboravljena i to naročito u ovom PC svetu! Najrealnije bi bilo reći da ovaj naslov sa svojim predhodnicima skoro da nema nikakave veze osim što ga povezuju Prorok koji gine na samom početku, te praktično samo i jedino nano odelo i apsolutno ništa više. Degradirani su atmosfera, protivnici, taktički elemnti, likovi , takođe priča, grafički elementi i efekti, drugim rečima ono što je ponuđeno u nastavku je što se mene tiče barem jedno veliko NIŠTA! Ovo je praktično potpuno nova igra kojoj su mogli mirne savesti da zadenu komotno i novo ime, i koja ima logike samo s te strane gledano da bude ocenjena viskom ocenom kao jedan sasvim solidan shooter... I takva će i biti za sve one koji nisu odigrali prvi deo, tj drugim rečima za sve one klince koji furaju konzole.

Naravučenije ovo je jedan korak napred za Crytek kao kompaniju i dva koraka unazad za Crysis kao naslov! I to je to ukratko... Eto... ,)

Što se grafike tiče, ja lično barem stičem utisak da je ovde na ovom planu stvar dostigla u ovom momentu svoj vrhunac, tj. da je procenjeno da je ovo što imamo sada kao ponudu sasvim dovoljno te da ima još prilično lufta da se to sve skupa tako kako je eksploatiše još koju godinu... Takođe mi se čini da je upravo to i razlog zbog koga se pojedine kompanije okreću više ka problemu kvalitetnije produkcije. Ovo naravno ima svoje prednosti, ali i mane i ostaje da se vidi u kom smeru će zapravo više krenuti stvari da se pomeraju u narednim godinama... i to nije ništa novo da se razumemo, jer su se značajnije promene na grafičkom planu i ranije dešavale na svake 3-4 godine. Crytek je tu malo da tako kažem, poremetio stvari sa Cryenginom 2, ali evo... zato se sada sve polako vraća na stari tempo i kolesek.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno