Šta je novo?

Opet problema sa PowerDVD

BattleNexus

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
319
Imao sam i prije problema sa PowerDVD-iom,najcesce nije htjeo pokrenuti DVD film a sve originali.Sad je problem drugaciji.Film pokrenem bez problema ali nema slike,ali zato ima zvuka.Probao sam sa raznim filmovima i ista stvar.Probao sam i sa drugim player-ima pokrenuti filmove i bez problema,znaci ima i slike i zvuka,samo nema kod PowerDVD-ija.Zna li ko mozda kako da rijesim ovaj problem ili da predjem na drugi player???

E,pa zaista nemam predstavu shta mu radish kad ti ne odgovara ni jedna verzija Power DVD-a.Ili si baxuz,ili ne umesh da podesish ili nisi platio odgovarajutji tip registracije.:-devil-:
P.S.Power DVD koristim od verzije 5.0 pa do poslednje verzije 7.0.XXXXX,i ama bash nikada nisam imao ni jedan jedini problem.

Nema veceg baxuza od mene,a ustalom problem sam rijesio.Stvar je bila u tome da sam trebao instalirati "Registration Entries" za MPEG2 codec na kompu posto imam instalaciju iz koje su odvojeni fajlovi "Registration Entries" za PowerDVD.To sam tek kasnije primjetio,uopste nisam obracao paznju na te fajlove.

Ja imam problem sa PowerDVD 6. Naime, volume control uopste ne reaguje. Master volume control nema bas punu kontrolu nad kompom zbog tv kartice, ali ovde ne deluje ni volume control iz sis traya ni iz samog programa.

Nazad
Vrh Dno