Šta je novo?

Opet problem?telekom

eXeCut0r

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2008
Poena
304
dakle prebacio sma se na telekomov adsl:/ paket od 1mbita
e sad kako je moguce da prilikom downloada torenta od 3kb/s ping skoci na 3-4k tacnije isti problem imam prilikom koriscenja bilo kog servisa... nezavisno od toga kojom brzinom vuce npr ventrillo ili skype... dok radim jednu stvar ne mogu cak ni google da otvorim:/ pa ako neko zna resenje bio bi zahvalan bio sma forwardovao port za torrente medjutim download e i dalje slab cak i tamo gde ima 10k seedera i 1000 lichera... a ostalo nista ne radi :/
Hvala

podesio sam ali isto a nije meni problem smao sa torentima sta god da krenem da skidam ping odjednom postaje 4-orocifren iako skidam recimo 5kb/s :/

Isti problem

podesio sam ali isto a nije meni problem smao sa torentima sta god da krenem da skidam ping odjednom postaje 4-orocifren iako skidam recimo 5kb/s :/

Pozz

Evo i ja da napisem da imam potpuno isti problem !
Bio sam tri godine na telekom adsl-u , i od kako su poceli problemi o kojima se i ovde pise , pre jedno mesec i po dana, ja jednostavno vise nisam mogao da kazem da imam internet , kad u stvari ne radi ! (Samo da napomenem da je 3 godine adsl kod mene jako dobro radio )
E onda sam otisao uzeo MIK , i presao u Eunet !
Promenila mi se IP , ali problem je uglavnom ostao .
Znaci i meni se isto desava , iako imam net od 4 Mbita , kad skidam i sa recimo 10 Kbita , ping jednostavno "poludi" . Smeta mu i najmanji moguci download ? Kako je to moguce kad znam da kod drugih nije tako ???
Opteretim download sa 5% , ili 10 % , meni se ping poveca za 300% ???

Stalno sam mislio da je ovo iskljucivo do mene , ali evo konkretnog dokaza da nije .

meni su dosli ovi iz podrske danas a ja bio na faxu keva kuci (a ne zna nista) i ostavili su poruku mi smo "uboli" laptop i tebi ne radi kompjuter a ja doneo laptop prvo od jendog druga posle od drugog i isto problem kao i kod mene...

jel moze neko da mi se remote adminuje na kompjuter ili tako nesto :/ pa da pogleda dal mi ima spasa :(

meni su dosli ovi iz podrske danas a ja bio na faxu keva kuci (a ne zna nista) i ostavili su poruku mi smo "uboli" laptop i tebi ne radi kompjuter a ja doneo laptop prvo od jendog druga posle od drugog i isto problem kao i kod mene...

ajoj tebra, strava su ovi tehničari, pa zar misle da bi ih neko zvao ako mu ne radi laptop, šta nisu našli kabl za struju, nisu imali neki svoj lap, kao pokušali su nešto, ma važno da se nešto radi, kreće, obrće, ma ljudi su žurili na :bottle:

Nazad
Vrh Dno