Šta je novo?

opet partition magic

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Kupio sam juce novi hard wd 160 gb, prikacim ga na komp, instaliram parttion magic 7, i pomocu njega napravim 3 particije. E sad nikakve greske on nije prijavljivao. Elem sta se desava uzmem ja na novi hard instaliram windows i opet parttion magic da bih stari hard od 120 gb podelio na 2 particije. I kad sam pokrenuo partition magic prijavio mi je da je le bad, iako sistem sve normalno radi. E sad da li moguce da mi je ovo prijavilo zbog stare verzije partition-a. Da li je bilo bolje da sam odmah pravio particije na taj novi hard na pocetku instalacije windowsa (sa instalaciionog windowsa)

Po meni,uvek je bolje raditi sa alatkama koje nudi OS koji se instalira,a bataliti ostale programe....meni je dva puta partition magic zeznuo stvar (pre jedno dve godine) i od tad sam ga batalio.....

partition magick 8 je neophodan za windows xp. 7 prave njesra

PartitionMagic koristiti samo za resize particija (ako je isti baš neophodan) i ništa više jer nema potrebe koristiti 3rd party alate pored OS alata (pri samoj instalaciji ili Disk managment po instalaciji). I naravno obavezno PM 8.01 jer je PM 7.0 umeo da pravi gluposti.

Obavezno PQ Magic 8.0x za Windows XP!

PQ Magic je MNOGO brži od FDISK+Format kombinacije!

Poslednja izmena od urednika:
Twix je napisao(la):
Po meni,uvek je bolje raditi sa alatkama koje nudi OS koji se instalira,a bataliti ostale programe....meni je dva puta partition magic zeznuo stvar (pre jedno dve godine) i od tad sam ga batalio.....

Više puta sam do sada delio razne diskove sa PM i nijednom me nije izneverio...

Nazad
Vrh Dno